Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Depozitarul Central va distribui acţionarilor Zentiva dividende aferente anului trecut, din 20 mai

A- A A+
Depozitarul Central va distribui acţionarilor Zentiva dividende aferente anului trecut, din 20 mai

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 20 mai – 31 decembrie 2011, va distribui dividende aferente anului trecut pentru acţionarii Zentiva SA, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,2998 lei, potrivit unui comunicat transmis miercuri.

„Plata dividendelor către acţionarii emitentului se va efectua prin transfer bancar, începând cu 20 mai 2011 şi în numerar la ghişeele şi oficiile poştale din ţară pentru acţionarii persoane fizice începând cu 6 iunie 2011. Acţionarii arondaţi ghişeelor poştale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferentă dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghişeele şi oficiile poştale informatizate din ţară. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la 16 mai 2011”, se arată în comunicat.

Depozitarul Central anunţă că pune la dispoziţia investitorilor o nouă modalitate de plată, şi anume plata în contul intermediarului, societate de servicii de investiţii financiare sau instituţie de credit, în baza mandatului acordat de acţionar către intermediarul la care are cont deschis.

„Această îmbunătăţire adusă servciului naţional de distribuire a dividendelor are ca scop o mai bună eficientizare a procesului în cauză, investitorii intrând în posesia sumelor de bani aferente dividendelor într-un timp mult mai scurt”, se mai arată în comunicat.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails