Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Dialog pentru Finantarea spatiului Danubian 23 – 24 aprilie 2015 Zagreb, Croatia

A- A A+

Dialog pentru Finantarea spatiului Danubian 23 – 24 aprilie 2015  Zagreb, Croatia

Ambasada Austriei – Sectia Comerciala  atrage atentia asupra evenimentului „4th Danube Financing Dialogue in Zagreb – Dezvoltatori de proiecte se intalnesc cu institutii financiare pentru a-si pune in practica ideile in zona Dunarii!” – cu rugamintea de a transmite informatiile si  potentialelor institutii si experti din domeniu.

Tinand cont de succesul anterioarelor Dialoguri Financiare Dunarene, al patrulea eveniment din aceasta serie va avea loc la Arhivele Nationale Croate din Zagreb in 23 si 24 aprilie 2015.

Al 4-lea Dialog Financiar Dunarean va urmari sa ofere dezvoltatorilor de proiecte privati si publici posibilitatea de a identifica oportunitati de finantare in zona Dunarii. Anul acesta atentia se va concentra asupra proiectelor promitatoare. La expozitia de proiecte din 23 aprilie vor fi selectate si prezentate in special proiecte unice si relevante pentru zona Dunarii. Dezvoltatorii de proiecte, finantatorii, reprezentantii agentiilor de finantare si inalti reprezentanti ai autoritatilor publice vor avea posibilitatea de a afla mai multe despre proiecte. Dezvoltatorii de proiecte vor putea gasi oportunitati de colaborare, inclusiv prin intalniri business-to-business si alte activitati formale si informale de networking.

Pentru mai multe informatii si inregistrare, vizitati: http://www.danube-capacitycooperation.eu/pages/4th-danube-financing-dialogue:

Daca aveti intrebari, va rugam contactati organizatorii evenimentului din partea Metis GmbH la financing-dialogue@metis-vienna.eu.

Agenda evenimentului descarcati aici: Agenda Dialog pentru Finantarea spatiului Danubian23-24 04 2015 Zagreb, Croatia

Acest eveniment este organizat de Kurt Puchinger | EUSDR Priority Area 10 Coordinator | City of Vienna si desfasurat in numele Comisiei Europene (Directia Generala Politica Regionala si Urbana).

Sursa:

Ambasada Austriei – Sectia Comerciala

Consilierul Comercial al Ambasadei Austriei

Strada Logofat Luca Stroici 15

RO-020581

Bukarest/Rumänien

T +40 372 068 900

F +40 372 068 909

bucharest@advantageaustria.org

Related Posts with Thumbnails