Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Digital Cable Systems estimează pentru acest an afaceri de circa 38 milioane euro, mai mari cu 15%

A- A A+
Digital Cable Systems estimează pentru acest an afaceri de circa 38 milioane euro, mai mari cu 15%

Compania Digital Cable Systems (DCS), al treilea mare operator de servicii integrate de telecomunicaţii din România, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 33 milioane euro, iar pentru acest an estimează afaceri mai mari cu 15%, de aproape 38 milioane euro, a declarat joi CEO Dinu Malacopol.

„În 2009, DCS a realizat o cifră de afaceri de 30 milioane euro, care a crescut în 2010 cu 10%, la circa 33 milioane euro. Această majorare s-a datorat lansării de noi servicii, extinderii Internetului şi creşterii reţelei. Pentru acest an, prognozăm o creştere a afacerilor cu 15%, datorită investiţiilor pe care le-am planificat, de circa 10 milioane euro”, a declarat joi, pentru Agenţia NewsIn, directorul general al DCS, Dinu Malacopol.

Anul trecut, Digital Cable Systems a realizat investiţii de şapte milioane euro, iar pentru acest an şi-a planificat investiţii de 10 milioane euro, în sistemele de interfaţă cu clienţii şi în extinderea reţelei.

Înfiinţată în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, DCS oferă servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, soluţii de transmisiuni date şi acces Internet, precum şi telefonie fixă, atât pe segmentul business (prin marca Dial Telecom), cât şi pe cel al clienţilor rezidenţiali (prin marca AKTA), pe piaţa din România.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails