Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Dotări învațământ tehnic

A- A A+

 

Dotări învațământ tehnic  

SC TERA IMPEX SRL SIBIU detine experienta, resursele, tehnica si abilitatile necesare pentru a ne califica ca un partener de incredere. Suntem promotorii modernizarii invatamantului tehnic si profesional romanesc si ne implicam activ in dezvoltarea de proiecte educationale la nivel national, proiecte care vizeaza in special dotarea laboratoarelor, atelierelor si cabinetelor scolare. De asemenea, desfasuram activitati de proiectare, productie, dotare si comercializare de echipamente didactice la standarde europene.

 

In contextul lansarii de noi programe prin care se pot accesa fonduri nerambursabile pentru modernizarea si dotarea campusurilor scolare, va invitam sa accesati ofertele din domeniul tehnic pe site-ul www.teraimpex.ro. Pentru a vizualiza oferta pe care o punem la dispozitie, puteti efectua urmatorii pasi: www.teraimpex.ro -> materiale didactice -> invatamant liceal -> atelier …

Pentru produsele care nu se regasesc in ofertele speciale, echipa SC TERA IMPEX SRL SIBIU va sta la dispozitie pentru realizarea de oferte personalizate in functie de necesarul si bugetul disponibil.

Pentru domeniile tehnice (mecanica, mecatronica, electrica/electronica, automatizari, lacatuserie, prelucrari mecanice, constructii, prelucrarea lemnului, etc) putem pune la dispozitia dumneavoastra:

– kit-uri de practica

– software educational

– manuale tehnice

– echipamente complexe

– planse educationale

Descărcați aici: propunerile pentru atelierele scolare: 1. Laborator_masini_CNC_ro_A3

2. Atelier_lacatuserie_ro_A33. Atelier_prelucrari_mecanice_ro_A34. Atelier_mecanica_ro_A35. Laborator_hidraulica_ro_A36. Atelier_pneumatica_ro_A37. Laborator_automatizari_ro_A38. Laborator_electrotehnica_ro_A39. Laborator_energii_regenerabile_ro_A3

 

Sursa:

Echipa Departamentului Didactic

SC TERA IMPEX SRL

SIBIU

Tel/Fax: 0369.408.948

E-mail: didactic@teraimpex.ro

Related Posts with Thumbnails