ECOMEDIU 2015, lansarea candidaturii Aradului la titlul de Capitala Verde a Europei 2018


 

ECOMEDIU 2015, lansarea candidaturii Aradului la titlul de Capitala Verde a Europei 2018

 

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad va lanseaza invitatia de a vizita cea de-a XIII-a editie a evenimentului Ecomediu, târg de echipamente, tehnologii și servicii pentru protecția mediului – 14-16 octombrie 2015 – găzduit de Expo Arad, cel mai modern complex expozițional din vestul României.

Ediția din acest an este importantă și prin prisma faptului că în cadrul târgului va fi lansată oficial candidatura Aradului în competiția pentru obținerea titlului de Capitala verde a Europei – 2018, demers sprijinit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

În paralel cu târgul va avea loc și conferința ECOMEDIU, având trei module: Protecția apei, aerului și a solului, Managementul deșeurilor și Voluntariat și inovare .

Descărcați aici: Agenda program evenimente ECOMEDIU

ECOMEDIU 2015 reunește 40 de participanți care oferă produse și servicii menite să ducă la protejarea mediului înconjurător și la creșterea calității acestuia. Vor fi expuse și prezentate echipamente de salubrizare, tratarea apei și a aerului, echipamente de colectare, transport și tratarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, proiecte de cercetare și voluntariat.

La târg vor fi prezenți importanți lideri pe piața echipamentelor, tehnologiilor și serviciilor, instituții, universități, ONG-uri și alte asociații implicate în domeniul protecției mediului.

Deschiderea oficială a târgului ECOMEDIU 2015 va avea loc miercuri, 14 octombrie, la ora 12, la EXPO Arad, ocazie cu care primarul Aradului, Gheorghe Falcă, va anunța oficial „Lansarea candidaturii Municipiului Arad la titlul de Capitala Verde a Europei 2018”.

 

Sursa:

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad

Str. Closca, Nr.5 , Arad

Email: gabriel.leucuta@ccia-arad.ro

Telefon: +40.257.208 800

Fax: +40.257.254 200