Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Europe Congress organizeaza evenimentul de networking MCE CEE – editia 2013

A- A A+
Europe Congress organizeaza evenimentul de networking MCE CEE – editia 2013

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala  face cunoscuta oportunitatea de participare la editia din 2013 a evenimentului de networking MCE CEE, organizat de compania Europe Congress, ce va avea loc la Budapesta, in Ungaria, in perioada 9 – 13 februarie 2013.

Evenimentul,  se adreseaza tarilor din regiunea Europa Centrala si de Est, are ca principal obiectiv reunirea oamenilor de afaceri interesati de domeniul MICE – intalniri, initiative, conferinte, expozitii, constituind un bun prilej pentru a stabili contacte cu reprezentanti ai unor sectoare economice diverse, precum turismul, industria ospitaliera (hoteluri, restaurante, catering), servicii de asistenta in planificarea calatoriilor, servicii de organizare de evenimente si centre expozitionale.

In cadrul acestui eveniment vor participa circa 300 de persoane, din tari precum Germania, Austria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, statele baltice, Grecia, Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Turcia, Rusia si alte tari din spatiul CSI.

Programul evenimentului, atasat acestei adrese, include discursuri privind regiunea Europa Centrala si de Est si potentialul domeniului MICE, intalniri individuale intre oamenii de afaceri, in vederea stabilirii de parteneriate, paneluri de discutii si vizite ale obiectivelor turistice ale Budapestei.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment sunt rugate sa acceseze urmatoarea legatura web –http://www.europecongress.com/event/mce-cee-2013-budapest/ – si sa completeze formularul de inregistrare.

De asemenea, persoanele ce doresc sa isi prezinte produsele in cadrul acestui eveniment pot consulta oferta de participare (beneficii, preturi), atasata acestei adrese.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este dl. Adrian Marica, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: adrian.marica@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails