Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Eveniment de afaceri: Întâlniri cu firme ungare şi croate la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

A- A A+
Eveniment de afaceri: Întâlniri cu firme ungare şi croate la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Fejer, Ungaria şi Camera de Comerţ şi Industrie Osijek, Croaţia organizează întâlniri de afaceri cu firme ungare şi croate. Evenimentul care se va desfăşura în zilele de 14-15 martie, la sediul CCI Cluj, are ca scop stabilirea de relaţii comerciale între companiile române şi cele străine.

Organizatorii anunţă că vor fi prezenţi reprezentanţi ai 9 societăţi comerciale din stăinătate, având următoarele domenii de activitate: producţie mobilier, preparate alimentare conservate, IT şi lucrări de diagnosticare auto, sisteme de izolaţii termice pentru construcţii, echipamente agricole (cultivatoare cu motor), producţie tuburi anticorozive, ţevi de carton şi inele pentru toate sectoarele producţiei industriale, producţie de consumabile pentru agricultură şi producţie dispozitive pentru tratarea apelor reziduale şi a aerului.

Participarea la actiune poate fi confirmată prin transmiterea talonului de mai jos prin fax  0364-730991 sau e-mail: horea@ccicj.ro şi rares.iancu@ccicj.ro, până luni, 12 martie 2012, ora 9.30.

CONFIRMARE DE PARTICIPARE

S.C. C. __________________________________________________________Tel.:___________________________

Fax: ________________ E-mail _____________________Obiect de activitate______________________________

_____________________________________________________________________________________________

Confirmăm participarea la eveniment a d-lui/dnei______________________________________________________

Funcţia__________________________                    Limbi vorbite: Engleza____     Maghiară____   Croată_____

Vă rugăm indicaţi companiile cu care doriţi să vă programaţi întâlniri:

1. Thermo-Royal Kft. (HU) †                 2. Garzon Furniture Corporation (HU) †            3. Indas Kft. (HU) †                                    4. Thermo Block Kft. (HU) †            5. SC Green Plus SRL (HU) †

6. MIO d.d. Osijek (HR) †                      7. TRAK  d.o.o. Beli Manastir (HR) †            8. PŠENO  d.o.o. (HR) †                       9. BOR-PLASTIKA  d.o.o. †

Lista firmelor maghiare, obiectul lor de activitate şi oferta de cooperare:

Întâlnirile vor avea loc în data de 14 martie, între orele 10.30 – 13.40

Thermo-Royal Kft. (www.vital-rt.hu)

Domeniul de activitate: Firmă specializată în preparate alimentare tradiţionale de casă, tratate termic, îmbuteliate, conserve (legume, fructe, semi-preparate) oferă activităţi de subcontractare în scopul intrării pe noi pieţe şi, de asemenea, caută reprezentanţi comerciali.Firma are experienţă profesională de 30 de ani în domeniu – ca urmare a flexibilităţii de fabricaţie poate îndeplini cereri speciale în timp util – anul trecut a avut o producţie de 7.000 de tone, capacitatea maximă a fabricii fiind de 5-6 ori mai mare.

– Nivel de logistică ridicat

– Sunt principalii furnizori ai marilor lanţuri de supermarketuri din Ungaria şi din alte ţări.

– Produsele nu conţin conservanţi

Tipul partenerului căutat:Firma doreşte să intre pe noi pieţe şi, deci, oferă activităţi de subcontractare şi, de asemenea, caută agenţi sau reprezentanţi comerciali.

Servicii comerciale de intermediere (agent, reprezentant, distribuitor)

Garzon Furniture Corporation (www.garzon.hu)

Domeniul de activitate: Firmă din Ungaria specializată în fabricaţia de mobilier pentru birou, mobilier spital şi mobilier şcolar.Compania este deschisă faţă de tendinţele actuale şi cerinţele specifice, personalizate. Echipa de designeri si antreprenori sunt creativi şi inovatori. Firma oferă o gamă largă de produse prin intermediul specialiştilor săi care funcţionează în atelierul de mobilier modern şi elegant din Budapesta, precum şi prin intermediul distribuitorilor oficiali de pe teritoriul Ungariei fiind receptivi la provocări. Producţie mobilă;

Producţie mobilă de birou şi magazin;

Producţie diferite piese de mobilier.

Tipul partenerului căutat: Firma caută parteneri de afaceri interesaţi  să ofere servicii de intermediere comercială, cu experienţă în arhitectură şi design interior. Firma oferă activităţi de subcontractare şi externalizare. Servicii Comerciale de Intermediere şi Colaborare (agent, reprezentant, distribuitor)

Indas Kft.(http://www.indas.hu)

Domeniul de activitate: Principalele activităţi ale firmei sunt lucrările de diagnosticare auto şi dezvoltarea tehnologiilor software administrative.Firma are un produs propriu, şi anume un program de administraţie conceput pentru servicii, dar capabil de a gestiona problemele administrative ale oricărei firme mici şi mijlocii.Din anul 2009, toate firmele din domeniul comercial pot fi deservite de programul de administrare, în ceea ce priveşte facturarea, depozitarea, vânzarea, probleme legate de comenzi. Programul este personalizat pentru fiecare ţară în conformitate cu legislaţia acesteia şi cu recomandări în limba respectivă.

Tipul de partener căutat: Firma caută  subcontractanţi şi intermediari comerciali în România. Se caută şi intermediari comerciali pentru a oferi firmei maghiare sprijin pentru extinderea produselelor şi serviciilor sale în străinătate.

Thermo Block Kft. (http://www.thermo-block.hu)

Domeniul de activitate: Firma oferă un sistem de izolaţii termice pentru construcţii, de înaltă tehnologie, adecvate tendinţelor actuale de pe piaţa construcţiilor. Profilul principal este producţia şi comercializarea sistemului de construcţie Termo-Block, sistem de construcţie pentru case clasa energetică A+ şi case pasive.

Domeniul principal de activitate

CAEN: 2223 Producţie materiale de construcţii din plastic (polistiren)

Tipul de partener căutat: Această firmă caută comercianţi, antreprenori de construcţii, investitori, proiectanţi pe piaţa construcţiilor, dar şi persoane private, receptive faţă de sistemele noi de construcţii, eficiente din punct de vedere energetic

SC Green Plus SRL(www.greenplusfuel.com)

Domeniul de activiate: Firma din Ungaria implicată activ în domeniul soluţiilor ecologice pentru combustibili fiind specializată în soluţii economice de reducere semnificativă a emisiilor auto, creşterea eficienţei acestora şi creşterea economiei de combustibil.

Firma a fost înfiinţată în scopul identificării şi aducerii pe piaţă de noi soluţii pentru o planetă mai curată. Produsele companiei sunt eficiente în reducerea emisiilor şi sporirii  eficienţei tuturor tipurilor de motoare cu combustie internă, cazane şi cuptoare. Produsele sunt deseori adăugate combustibililor de către companiile petroliere, în vrac, în acelaşi loc ca şi alţi aditivi, coloranţi şi agenţi de lubrifiere. Principalele produse sunt aditivi la combustibilii utilizaţi.

Tipul partenerului căutat: Caută parteneriate, precum şi servicii de intermediere, în scopul extinderii portofoliului lor de piaţă.

Partener potenţial pentru această societate:

Distribuitor de combustibil, firme de ambalare, firme logistice, firme agricole.

Solicitare colaborare: colaborare comercială, servicii de intermediere /agent comercial (agent, reprezentant, distribuitor

Lista firmelor croate, obiectul lor de activitate şi oferta de cooperare:

Întâlnirile vor avea loc în data de 15 martie, între orele 10.30 – 13.40

MIO d.d. Osijek (www.mio.hr)

Domeniul de activitate: Producţie de cultivatoare cu motor şi dispozitive de montare

Tipul partenerului căutat: Această firmă caută distribuitori pentru utilaje / maşini agricole

TRAK  d.o.o. Beli Manastir (www.trak.hr)

Domeniul de activitate: Producţie tuburi anticorozive VCI, ţevi de carton şi inele pentru toate sectoarele producţiei industriale, distribuţie producţie folii de protecţie anticorozive şi biodegradabile Cortec Corporation Ecocortec.

Tipul partenerului căutat: Această firmă este interesată de contacte cu distribuitori pentru piata romaneasca si comercianţi cu ridicata, pentru produsele firmei.

PŠENO  d.o.o. (www.pseno.hr)

Domeniul de activitate: Comerţ cu ridicata, comerţ cu amănuntul, producţie de consumabile pentru agricultură.

Tipul partenerului căutat: Această firmă este interesată de contacte cu producatori romani de echipamente pentru irigaţii, folie pentru seră, unelte pentru prelucrarea pământului, maşini pentru prelucrarea solului, îngrăşământ şi echipamente pentru seră.

BOR-PLASTIKA  d.o.o. (www.bor-plastika.hr)

Domeniul de activiate: Producţie dispozitive pentru tratarea apelor reziduale

Tipul partenerului căutat:  Firma oferă dispozitive pentru tratarea apelor reziduale şi a aerului.

Compania caută firme de consultanţă care se ocupă de întocmirea proiectelor.

Related Posts with Thumbnails