Eveniment Online ”The change in medical & cleanroom clothing” – 25 August 2021


Eveniment Online ”The change in medical & cleanroom clothing” – 25 August 2021

Asiatic Fiber Corporation (AFC)  organizeaza in data de 25 August 2021, 10.00 -11.00 (CEST), in parteneriat media cu Clusterul ROHEALTH, evenimentul ”The change in medical & cleanroom clothing”, transmis online în direct.

Sunt invitati directori și manageri de spitale, proprietari de clinici, chirurgi, furnizori de îngrijire profesională în vârstă / pe termen lung, manageri de facilități de îngrijire, producători de îmbrăcăminte medicală, directori ai ONG-urilor de mediu și medicale.

Evenimentul va acoperi informații detaliate despre linia de articole AFC de îmbrăcăminte medicală reutilizabilă de ultimă generație, care îndeplinește standardele internaționale EN13795 și este dezvoltată cu materiale antibacteriene și ecologice, în conformitate cu ultimele trenduri legate de problemele de mediu agravate de pandemia globală în curs de desfășurare.

În cadrul evenimentului se vor prezenta produsele, metodele lor de testare, soluțiile de tratament și exemple de utilizare a acestora in mediul medical și în încaperi sterile.

De ce să participați?

– Veți afla ultimele informații despre inovația în ceea ce privește îmbrăcămintea medicală;

– Puteți interacționa cu producătorii, o firmă cu peste 20 de ani de colaborări cu companii europene și profesioniști din domeniul medical si al sănătății;

– Inițiați potențiale parteneriate de business.

Participanții sunt încurajați să interacționeze cu prezentatorii, prin intermediul funției ”Q & A” din platforma evenimentului.

Participare prin intregistrare pe site: https://rohealth.ro/articol/the-change-in-medical-cleanroom-clothing-eveniment-online   

Sursa:

ROHEALTH – The Health and Bioeconomy Cluster