Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziția KAVALA EXPO 2017, ediția a-25-a în perioada 6 -11 octombrie 201, Grecia

A- A A+

Expoziția KAVALA EXPO 2017, ediția a-25-a în perioada 6 -11 octombrie 201, Grecia

Camera Kavala vă adresează invitaţia cordială de a participa la „KAVALAEXPO” 2017, care va avea loc între 6 şi 11 octombrie 2017, la Centrul de Expoziţii şi Conferinţe „Apostolos Mardiris”, al Camerei din Kavala, Grecia.

Expoziţia din acest an va include şi un eveniment dedicat „Sectorului turismului de afaceri”. Regiunea noastră are potenţial de dezvoltare turistică câştigând o atenţie deosebită din partea investitorilor, specialiştilor din domeniul turismului şi companiilor legate de acest sector. Mediul de afaceri deosebit de fertil a creat oportunităţi pentru întreprinderile nou înfiinţate intensificând totodată diversificarea şi creşterea economică către resurse turistice durabile.

Expoziţia de şase zile va reuni mulţi antreprenori, beneficiari din domeniul afacerilor, decidenţi politici, lideri de afaceri şi factori de decizie cheie în sectoarele public şi privat. Vor fi puse la dispoziţia întreprinderilor din regiune şi din zona transfrontalieră cabine de expunere pentru prezentarea produselor.

Sâmbătă, 7 octombrie, Camera Kavala va organiza întâlniri cu firme din sectorul turismului (agenţii de turism, închirieri camere, hoteluri, închirieri auto, centre de scufundări, agenţii de turism alternativ, sporturi nautice, alpinism, agenţii de turism religios şi de ecoturism etc.).

Duminică, 8 octombrie, va fi organizat un tur cu ghid la Insula Thassos, care va include transportul de la Kavala la portul Keramoti şi un tur al insulei cu autobuzul.

 

Pentru detalii privind modalitatea de înregistrare, vizitaţi site-ul : http://kavalaexpo.gr/en/ sau contactaţi-ne direct.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe:

Doamna Souzi Mavrommati,

Tel: + 30-2510222212 ext. Nu 4

Email: info@chamberofkavala.gr

Aşteptăm cu interes participarea şi sprijinul dvs.,

tel: +30-2510222212 ext. no 4

 

 

Sursa:

Chamber of Kavala, Omonias 50, GR 65302 Kavala, Greece

Tel: +30.2510222. 212 ext. no 4

E-mail: info@chamberofkavala.gr  Web Site: www.kcci.gr ,  www.ka

Related Posts with Thumbnails