Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expozitie dedicata echipamentelor industriei alimentare si ospitalitatii în Arabia Saudita

A- A A+

Expozitie dedicata echipamentelor industriei alimentare si ospitalitatii în Arabia Saudita

„Pavilion ROMÂNIA în Arabia Saudita”

în cadrul

Expozitiei Internationale dedicata Produselor si Tehnologiei Alimentare Asia 2015,

„Patronata de catre Ministerul Agriculturii din Arabia Saudite”

la ALMoroj Exhibition Centre, Riyadh – Arabia Saudita

Oferta speciala pentru Pavilionul ROMÂNIEI

E-commerce Gateway Pakistan (Pvt) Ltd (www.ecgateway.net) a realizat un parteneriat de succes cu Al Barez House Est. (Www.albarezhouse.com) pentru organizarea “Expozitiei Internationale dedicata Produselor si Tehnologiilor Alimentare – 2015 „sub patronajul Ministerului Agriculturii al Arabiei Saudite”, care va avea loc în perioada 25-27 mai 2015, în acelasi timp cu Halal Food Asia 2015 si Plastic Packaging Asia 2015 la Centrul Expozitional ALMoroj, Alriyadh, Olaya Main Road – Regatul Arabiei Saudite.

Salonul regional prezinta produse si tehnologii alimentare în aceeasi locatie pentru o gama larga de produse din industria alimentara, de la tehnologii de procesare la produsele finite. Astfel, evenimentul reprezinta o ocazie unica de expunere a produselor pentru miile de potentiali cumparatori de pe pia?a administratiei si sectorului privat din Arabia, prezenti la Salon. Evenimentul beneficiaza, de asemenea, de sprijinul Ambasadei Pakistanului din Riyadh – Arabia Saudita.

În Al Barez House Est acorda CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE CLUJ o oferta speciala pentru membrii CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE CLUJ în cazul în care face rezervare pentru:

  • Un (1) Stand cabina (minim 12 mp / 350 USD  pe mp) 4200 USD
  • Un (1) Stand deschis (minim 24 mp / 320 USD pe mp) 7680 USD

Oferta pentru rezervarea timpurie a Standului:

  • Un (1) bilet de avion dus-întors  la clasa economica (în valoare de 500 USD)
  • ?edere în hotel timp de 3 nopti / 4 zile pe baza de ocupare  dublu
  • Transferuri între Hotel / Expo Centre / Hotel
  • Scrisori invitatie pentru Viza de vizita (Permis Umrah)*
  • Facilitare întâlniri directe

Nota: Oferta speciala functioneaza pe baza principiului primul venit, primul servit pentru primii 50 de expozanti ai Pavilionului ROMÂNIEI *

*Întrucât procedurile de obtinerea vizei pentru Arabia Saudita necesita timp, termenul limtia pentru rezervare este de 1 martie, 2015.

Pentru orice detalii / informatii, va rugam sa contactati Food & Food Tech Asia Secretariat la tel: (+ 92-21) 111-222-444, fax: (+ 92-21) 34536330, e-mail: info@foodtechasia.com.sa

Related Posts with Thumbnails