Expoziție dedicată segmentului auto „Automechanika Shanghai 2024”


Expoziție dedicată segmentului auto „Automechanika Shanghai 2024”

În perioada 02 – 05 decembrie 2024, Messe Frankfurt Group, va organiza în orașul Shanghai,  cea de-a XIX- a ediție a expoziției dedicate industriei auto „Automechanika  Shanghai, 2024”.

Potrivit informațiilor transmise de către organizatori, evenimentul va fi susținut în cadrul complexului expozițional National Exhibition and Convention Center (Shanghai) China. La ediția din acest an, pe o suprafață totală de expunere de 350.000 m2, sunt așteptați să participe aproximativ 6.500 de expozanți, parteneri mass-media și peste 185 de mii de vizitatori și achizitori profesioniști din industria auto, din peste 177 de țări.

În cadrul expoziției vor fi amenajate secțiuni dedicate expunerii următoarelor categorii de produse și servicii, precum:  piese și componente auto, accesorii, diagnosticare și reparații, uleiuri, lubrifianți și carburanți, soluții și servicii digitale, spălătorie și îngrijire auto, conectivitate și conducere autonomă, anvelope și roți, caroserie și vopseluri, motociclete, etc.

Alte informații de interes cu privire la formatul evenimentului, evenimente conexe, costuri de participare, detalii logistice și de amenajare a standurilor, se găsesc în materialul de prezentare anexat.

Pentru informații suplimentare, datele de contact ale organizatorilor se găsesc la următoarele coordonate:

·       Christal MA – reprezentant Messe Frankfurt;

·       Tel Fix: (+852)2230 9200;

·       E-mail: christal.ma@hongkong.messefrankfurt.com;

·       Adresa web: www.messefrankfurt.com.hk.

În măsură în care decideți să dați curs acestei invitații, recomandăm să informați în mod corespunzător și BPCE Shanghai, domnul Andrei Panait, consilier economic, care poate să vă acorde asistență sau consultanță de specialitate.

CONSULATE GENERAL OF ROMANIA

in Shanghai

Economic & Commercial Promotion Office

(BPCE Shanghai)

http://investromania.gov.ro/web/

502 Room, Honi International Plaza,

199 Chengdu North Road, Jing An District,

Shanghai, 200041, P.R. China

E-mail: andrei.panait@dce.gov.ro 

Phone:  0086-21-6270 1146

Fax:      0086-21-6208 5105

Sursa:

Răzvan Dumitrescu, Consilier superior

Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior

e-mail: razvan.dumitrescu@dce.gov.ro