Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Finanțare Nerambursabilă IMM-uri

A- A A+

Finanțare Nerambursabilă IMM-uri 

Euro Map Consult București dorește să vă informeze asupra faptului că Ministerul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) va lansa prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR), un nou program de finantare nerambursabilă care va urmări sprijinirea și consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor din mediul urban.

Prin prioritatea de investiții 2.1. “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, microintreprinderile înregistrate in mediul urban pot solicita ajutor financiar nerambursabil, pentru investiții de până la 200.000 euro, in:

  • echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru, mobilier, echipamente informatice, birotica;
  • aparate si instalatii de masurare, control si reglare;
  • mobilier, aparatura birotica, sisteme de protectie a valorilor umane si materiale si alte active corporale;
  • brevete, licente, marci comerciale, programe informatice, alte drepturi si active similare;
  • activitati de realizare de website-uri pentru prezentarea activitatii si a produselor sau serviciilor proprii, inclusiv instrumente de comercializare on-line;
  • activitatilor de construire/ extindere/ modernizare a spatiilor de productie/ prestare de servicii ale microintreprinderilor, inclusiv a utilitatilor generale aferente (alimentare cu apa, canalizare, alimentare cu gaze naturale, agent termic, energie electrica, PSI).

Solicitanti eligibili:

Societati comerciale sau cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor.

 Conditii de eligibilitate:

  1. Locul de implementare al proiectului este situat in mediul urban din urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Nord Vest, Centru;
  2. Solicitantul si-a desfasurat activitatea pe o perioada corespunzatoare cel putin unui an fiscal integral, a avut cel putin un angajat cu norma intreaga pe perioada acestui an fiscal si are cel putin un angajat cu norma intreaga la data depunerii cererii de finantare;
  3. Microintreprinderea nu se afla in dificultate;
  4. Microintreprinderea nu inregistreaza datorii catre bugetul de stat.

 Valoare financiara nerambursabila

Valoarea eligibila a proiectului poate fi curpinsa intre 25.000 si 200.000 euro, cu un procent de finantare de 100%.

Daca programul de finantare nerambursabila prezinta interes pentru dvs., puteti obține informatii suplimentare la consultantul:

Matei Raluca, EU Grants Consultant 

 

Sursa:

Euro Map Consul

Str.Elev Stefan Stefanescu nr. 70

Etaj 1 – Bucuresti

Tel / Fax: 021.275.17.69

Mobile: 0721.311.215

www.euromapconsult.ro

 

Euro Map Consult este una din putinele societati de consultanta care ofera un pachet de servicii complex in domeniul accesarii fondurilor europene nerambursabile, oferind sprijin complet in elaborarea dosarului de finantare, cat si in implementarea si monitorizarea proiectului. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial al societatii, unde veti putea gasi prezentarea detaliata a beneficiilor axei de finantare 2.1.A “Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” si a intreprinderii Euro Map Consult.

Related Posts with Thumbnails