Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forum anaual de întâlniri B2B „Rusia-Europa: Cooperare fără frontiere”

A- A A+

În perioada 24-25 iunie 2014 va avea loc, la sediul Guvernului Moscovei, ce de-al 7-lea Forum anual de întâlniri B2B „Rusia-Europa: Cooperare fără frontiere”.

Acest forum este una din uneltele de susținere în dezvoltarea parteneriatelor de afaceri între Rusia și intreprinderile europene de dimensiuni mici și mijlocii.

Participarea la târg oferă oportunitatea de a  dobândi mai multe cunoștințe despre investițiile curente în domeniul de afaceri din Rusia, despre cum să faceți afaceri în Rusia și despre progresul inițiativei UE-Rusia „Parteneriat pentru modernizare”, toate acestea în data de 24 iunie 2014, când vor fi organizate 3 mese rotunde și o sesiune plenară.

În data de 25 iunie 2014 vor fi organizate întâlniri B2B între companii din Rusia și Europa, de asemenea și între potențiali investitori ruși și agenții europene pentru promovarea dezvoltării. Forumul nu percepe taxa de participare, iar înregistrarea se va face în perioada 31 martie-17 iunie pe site-ul www.regionomica-moscow.ru.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Sursa: Camera de Comerț și Industrie a României

Related Posts with Thumbnails