Flash Feed Scroll Reader

Forum de afaceri India – Europa Centrală organizat la Bangalore,India, 05-06 octombrie 2015

A- A A+

Forum de afaceri India – Europa Centrală organizat la Bangalore,India, 05-06 octombrie 2015

Federatia Indiana a Camerelor de Comert si Industrie – FICCI, in parteneriat cu Ministerul indian al Afacerilor Externe, a demarat pregatirile pentru organizarea celei de a doua editii a Forumului de afaceri „India – Central Europe Business Forum” axat pe dezvoltarea relatiilor economice si de cooperare ale Indiei, cu tarile din Europa Centrala si de Est. Evenimentul se va desfasura la Bangalore/India, in perioada 05 – 06 octombrie 2015.

Aceasta initiativa are la baza interesul si disponibilitatea crescanda a mediului de afaceri indian catre parteneri si oportunitati de afaceri din tari aflate in regiunea Europei Centrale si de Est, iar FICCI si-a propus sa initieze  acest proiect care sa evalueze, largeasca si sa consolideze aceste relatii, prin crearea unui cadru propice si atractiv de a aduce impreuna operatorii economici indieni, cu cei europeni.

Prima editia a acestui Forum de afaceri „India – Europa Centrala si de Est” a avut loc in luna martie 2014, ocazie cu care au participat peste 20  delegatii de oameni de afaceri si reprezentanti ai unor institutii economice din tari precum: Cehia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Lituania, Suedia, Danemarca, Turcia si Romania. La editia din acest an a Forumului, la care FICCI preconizeaza o masiva prezenta din partea mediului de afaceri local, au fost invitati sa participe demnitari, autoritati, directori de firme, operatori economici, reprezentanti de companii si oameni de afaceri din peste 22 tari europene.  Manifestarea respectiva va cuprinde: conferinte de afaceri, sesiuni sectoriale, sesiuni dedicate tarilor participante, mese rotunde ale oamenilor de afaceri, intalniri „business to business” etc.

Sectoarele pe care se va concentra aceasta editie a Forumului vor fi urmatoarele: IT&C, infrastructura, energia regenerabila, industria farmaceutica, industria pentru protectia mediului inconjurator, agricultura, industria alimentara, componente auto, cercetare si dezvoltare, turism, etc.

Descărcați aici:  Brosura Forum de afaceri India – Europa Centrală brosura acestui Forum, cu sugestia ca pentru mai multe informatii sa fie accesata pagina de web: http://www.icebf.in.

Regăsiți aici: Programul Forumului de afaceri India – Europa Centrală

Actiunea se concentreaza mai mult pe componenta de business decat pe cea de dialog intre autoritati, iar FICCI intentioneaza sa faca din acest eveniment o actiune de marca, anuala, care sa atraga un numar important de operatori economici europeni, interesati sa initieze afaceri cu India.

 

 

Sursa:

AMBASADA ROMÂNIEI ÎN INDIA

Biroul de Afaceri Economice si Comerciale

NEW DELHI – INDIA, 110057

Tel: +91-11-261.45.403

Related Posts with Thumbnails