Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forum de modă şi textile, în Letonia

A- A A+
Forum de modă şi textile, în Letonia

În Letonia se va desfăşura primul forum nordic şi baltic de modă şi de textile pentru susţinerea noilor pieţe. Manifestarea va avea loc pe 13 aprilie 2012 l în cadrul Centrului Internaţional de Expoziţii din Riga, Letonia. De asemenea, concomitent va fi organizat şi de-al 17-lea târg de textile, imbrăcăminte, pielării şi producţie de echipamente „Intertextil Balticum 2012”.

Misiunea formului este de a consolida afacerile de modă, design şi textile din regiunea Mării Baltice şi să construiască o platformă comună pentru dezvoltarea companiilor din domeniul modei, care activează în statele nordice şi baltice, Uniunea Europeana, Rusia, spatiul CSI, China, India şi Regatul Unit al Marii Britanii.

Iniţiatorii Formului sunt Biroul Consiliul Miniştrilor Nordici din Letonia, Institutul Cultural Danez, Camera de Comerţ Letono-Britanică din Londra şi Camera de Comerţ si de Industrie a Letoniei, în cooperare cu Compania Internaţională de Expoziţii BT1. Organizatorii lansează invitaţia de participare şi la evenimentul B2B Matchmaking, care reprezintă o oportunitate importantă pentru noile afaceri de a stabili noi parteneriate. Platforma Matchmaking oferă posibilitatea de comunicare cu participanţii înregistraţi la forum şi la târg, de a initia discuţii pe diferite teme şi de a continua negocierile în timpul forumului.

Companiile interesate sa participe la aceste evenimente vor completa formularul este online, disponibil la adresa http://www.bt1.lv/bt1/intertextil/?link=10800000.  Persoana de contact este Linda Tēce, coordonator al Forumului Nordic si Baltic de Modă şi Textile, tel. +371 67065015, +371 29421092, e-mail: linda.tece@bt1.lv.

Related Posts with Thumbnails