Forum Economic România – Kazahstan , Nur-Sultan, 7 octombrie 2022


Forum Economic România – Kazahstan , Nur-Sultan, 7 octombrie 2022

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului are ca obiectiv important consolidarea prezenței românești pe piețele externe, prin creşterea și diversificarea exporturilor de produse, internaționalizarea afacerilor companiilor românești și atragerea investițiilor străine.

În acest context, pe data de 7 octombrie a.c., la Nur-Sultan se va desfășura Forumul Economic România Kazahstan, organizat prin intermediul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului – acțiune dedicată identificării de noi oportunități de cooperare între reprezentanții mediului de afaceri român și cel kazah.

Forumul se va desfășura în marja celei de-a XVI-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România Kazahstar›, ale cărei lucrări vor fi co-prezidate de miniștrii energiei din cele două țări.

Programul detaliat al acțiunii va fi transmis în perioada imediat următoare.

Pentru detalii și înscrierea firmelor interesate până la data de 2 septembrie 2022-, persoanele de contact din cadrul Departamentului de Comerț Exterior sunt: Clementina lon, director al Direcției Relatii Bilaterale Europa (tel. 0372.492.653, clementina.ion@dce.gov.ro ) și Sebastian  Șalaru,  consilier  (sebastian.salaru@dce.qov.ro, tel. 0372.492.659).

Sursa:

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului