Forum economic“Automotive and Food Logistics in the Danube Region” – 13 sept.2016, Viena, Austria


Forum economic“Automotive and Food Logistics in the Danube Region” – 13 sept.2016, Viena, Austria 

Biroul de Promovare Comercial-Economică Viena din cadrul Ambasadei României ȋn Austria vă aduce la cunoştinţă pe această cale, că în data de 13 septembrie 2016 va avea loc la Viena, Austria, forumul economic “Automotive and Food Logistics in the Danube Region”, organizat de Camera Economică Federală a Austriei la sediul său din Viena.

Forumului este dedicat ȋn principal companiilor care activează ȋn domeniul logisticii pentru sectoare precum automotive şi industrie alimentară şi constă ȋn prelegeri pe tematica rutelor de transport european, controalelor la frontieră şi timpilor de aşteptare, transportului intermodal ȋn Regiunea Dunării, proiectelor de infrastructură, a subvenţiilor şi taxelor din regiune, precum şi ȋn stabilirea de contacte de tip business-to-business (B2B) ȋntre companiile participante.

Participarea la forum este gratuită. Cei interesaţi de participare trebuie obligatoriu să se înregistreze on-line la adresa https://www.b2match.eu/donauraumlogistik2016/sign_up până cel târziu ȋn data de 6 septembrie 2016. Firmele participante, interesate de stabilirea unor ȋntâlniri B2B cu ceilalţi participanţi, trebuie să îşi ȋncarce pe website-ul forumului  profilul companiei şi să ȋşi selecteze partenerii de discuţii doriţi în perioada 16 august – 6 septembrie 2016.

Limba de lucru în cadrul forumului va fi limba engleză.

La adresa web https://www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 puteţi găsi mai multe informaţii despre această manifestare.

 

 

 

Sursa:

Ambasada României în Austria

Biroul de Promovare ComercialEconomică Viena

PrinzEugen Strasse 60

1040 Wien

Phone: 0043-1-503.89.41

Fax: 0043.1.504.14.62

E-mail: viena.economic@mae.ro