Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„Forumul centura şi drumul 2017” în 28-29 noiembrie 2017, Tbilisi, Georgia

A- A A+

„Forumul centura şi drumul 2017” în 28-29 noiembrie 2017, Tbilisi, Georgia

Nivelul interdependenţei economice dintre Europa şi economiile asiatice emergente se află într-un progres continuu. Peisajul modern al comerţului mondial obligă întreprinderile să caute noi oportunităţi şi modalităţi mai eficiente de a se conecta cu partenerii şi de a face schimb de resurse. Rolul guvernelor şi al comunităţii internaţionale de a asigura aceste relaţii a crescut foarte mult.

În efortul său de a promova cooperarea regională, Guvernul Georgiei vă adresează invitaţia de a participa la Forumul „Tbilisi Belt and Road” / „Forumul centura şi drumul din Tbilisi „ care va avea loc în perioada 28-29 noiembrie la Tbilisi, Georgia, fiind organizat sub patronajul premierului de stat al Georgiei, Giorgi Kvirikashvili. Acest eveniment continuă obiectivele “Forumului dedicat drumului mătăsii”, care a avut loc la Tbilisi în anul 2015, servind ca platformă pentru dialogul constant dintre guvern şi întreprinderi.

Georgia, una dintre cele mai scurte rute de tranzit între Europa şi Asia, dobândeşte treptat funcţia de centru comercial şi logistic regional. Fiind situată la intersecţia dintre regiuni, Georgia poate fi considerată locaţia potrivită de intersectare a diverselor iniţiative privind  centura şi drumul generând dezbateri pe o gamă largă de probleme.

Se estimează că „Forumul centura şi drumul 2017” vă găzdui peste 1000 de lideri politici, diplomaţi, reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale şi întreprinderilor. În acest an, Forumul vizează întregul spectru de factori care definesc comerţul regional şi mondial: facilitarea comerţului, oportunităţile oferite de comerţul electronic şi conectivitatea digitală, infrastructura de transport şi sectorul energetic. Lumea modernă este axată pe aceste schimbări, iar Forumul oferă prilejul de a dezbate, împărtăşi, a vă implica, a susţine şi a dezvolta acest potenţial. Avem convingerea că participarea dvs. este importantă pentru succesul Forumului.

Asociaţiile de afaceri deţin un rol esenţial în promovarea creşterii economice, facilitând relaţiile, dialogul public-privat şi schimbul de cunoştinţe prin conectarea întreprinderilor şi guvernelor la diferitele zone şi platforme geografice. Acest eveniment oferă  oportunitatea de a discuta o gamă largă de probleme şi de a face schimb de experienţă cu factorii interesaţi de tematica Forumului; în acest mod vom consolida obiectivele noastre comune de cooperare.

Participarea întreprinderilor din diverse sectoare şi ţări ar promova o înţelegere mai profundă a oportunităţilor şi constrângerilor din businessul mondial permiţând companiilor să găsească noi parteneri şi colegi.

 

Agenda forumului şi înregistrarea sunt accesibile on line pe site-ul www.tbilisibrf.gov.ge

 

Sursa:

MINISTERUL ECONOMIEI ŞI DEZVOLTĂRII DURABILE AL GEORGIEI

Related Posts with Thumbnails