Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul de Afaceri România – Georgia

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la Forumul de Afaceri  România – Georgia, care se va desfășura în data de 27 mai 2014, între orele 09.30 (înregistrare) – 12.30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, Bd. Octavian Goga, Nr. 2, Sector 3, Amfiteatrul Al. I Cuza, etaj 4, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a reprezentanților Agenției Naționale de Investiții din Georgia.

Delegația georgiană va fi condusă de Domnul Giorgi Pertaia, Director, Agenția Națională de Investiții din Georgia, alături de alți reprezentanți de înalt nivel din cadrul Agenției și reprezentanți ai unor fonduri de co-investiții.

Programul forumului va include o sesiune plenară de deschidere a evenimentului, urmată de prezentarea oportunităților și a climatului investițional din Georgia, în domenii precum: energie, turism, agricultură, logistică, industria manufacturieră și servicii. Partea a doua a sesiunii plenare va consta într-o sesiune de intrebări și răspunsuri. În același timp, oamenii de afaceri români interesați vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții georgieni în cadrul unor întâlniri bilaterale pe domenii de interes comun. Menționăm că limba de lucru este engleza.

Acest eveniment poate contribui la o dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre România și Georgia și la stabilirea de noi relații de afaceri cu parteneri georgieni.

Firmele interesate să participe sunt rugate sa confirme participarea în scris, prin completarea și returnarea formularului de participare la e-mail: drc@ccir.ro, sau prin fax: 021 311 75 12 pana joi, 22 mai 2014. Persoana de contact din cadrul CCIR este Domnul Petru Russu, Consilier, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88.

Atașat găsiți:

Related Posts with Thumbnails