Forumul de afaceri si investitii România-Turcia, 31 martie 2022 la Istanbul


Forumul de afaceri si investitii România-Turcia, 31 martie 2022 la Istanbul

Un obiectiv important al Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului îl reprezintă consolidarea prezenței românești pe piețele externe, prin crșterea și diversificarea exporturilor de produse, internaționalizarea afacerilor companiilor românești și atragerea investițiilor străine.

În acest context, pe data de 31 martie 2022, la Istanbul, se va desfășura Forumul de afaceri și investiții România-Turcia organizat prin intermediul instituției , acțiune decicată identificării de noi oportunități de cooperare între reprezentanții mediului de afaceri român și cel turc.

Forumul se va desfășura în marja celei de-a 27-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România-Turcia, coprezidată de Sorin Grindeanu, Viceprim-ministrul României, și Fuat Oktay, Vicepreședintele Turciei.

Pentru detalii și înscrierea firmelor interesate penrsoanele de contact din cadrul Departamentului de Comerț Exterior sunt: Clementina Ion, director al Direcției Relații Bilaterale Europa , (clementina.ion@dce.gov.ro, tel. 0372492653) și Adrian Ionescu, consilier (adrian.ionescu@dce.gov.ro, tel. 0740044289).

Sursa:

Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului