Forumul Economic România – Shenzhen


Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la Forumul Economic  România – Shenzhen care se va desfășura în data de 10 aprilie 2014 între orele 13.00 (inregistrare) – 15.30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, str. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Amfiteatrul Al. I Cuza, etaj 4, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegației economice din Shenzhen, China.

Delegația economică din Shenzhen este condusă de Domnul Limin, Director General, Comisia pentru Economie, Comerț și Informații, Municipalitatea Shenzhen și este alcatuită din 6 oficiali chinezi, persoane cu funcții de conducere în cadrul Municipalității Shenzhen, inclusiv Directorul Reprezentantei Europa în Shenzhen, Domnul Zhou Xu. Lista delegației este anexată.

Programul forumului cuprinde o scurtă sesiune plenară de deschidere a evenimentului, urmată de o sesiune de prezentări și discuții interactive și bilaterale la mese de lucru separate.

Considerând că acest eveniment contribuie la o dezvoltare permanentă a relațiilor bilaterale între România și Shenzhen (sesiunea anterioară a avut loc în anul 2012) și la stabilirea de noi relații de afaceri cu parteneri chinezi.

Firmele intersate să participe sunt rugate să confirme participarea în scris, prin completarea și returnarea formularului de înregistrare la e-mail: drc@ccir.ro, sau prin fax: 021 311 75 12 până marți, 8 aprilie 2014. Persoana de contact din cadrul CCIR este Doamna Daniela Paul, Consilier de
Zona, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala tel: 021.319.00.88.

Atașat se pot consulta următoarele:

Inviatie FIRME shenzhen

Lista delegatiei Shenzhen

REGISTRATION FORM_Shenzhen