Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Garanti Bank România a avut un profit de 2,79 milioane de euro în primul semestru

A- A A+
Garanti Bank România a avut un profit de 2,79 milioane de euro în primul semestru

Garanti Bank România a înregistrat în primul semestru un profit de 6,172 milioane lire turceşti (2,795 milioane de euro), faţă de o pierdere de 62,995 milioane lire turceşti (31,16 milioane euro) în aceeşi perioadă a anului trecut, potrivit unui raport al grupului.

Activele totale ale băncii se situau la finalul primului semestru la 3,6 miliarde lire turceşti (1,533 miliarde euro).

Potrivit raportului, Motoractive IFN a realizat un profit de 825.000 de lire turceşti (373.624 euro) în primul semestru din 2011, faţă de o pierdere de 7,32 milioane lire turceşti (3,6 milioane euro) în acelaşi interval al anului trecut. Totodată, Ralfi IFN a obţinut în primul semestru un profit de 2,46 milioane lire turceşti, faţă o pierdere de 10,88 milioane lire turceşti în aceeaşi perioadă a anului trecut. Domenia Credit IFN a raportat în primul semestru din 2011 un profit de 2,02  milioane lire turceşti, faţă de o pierdere de 13,12 milioane lire turceşti în prima jumătate a anului trecut.

La finalul anului trecut, grupul Garanti a anunţat că se extinde în România prin integrarea şi schimbarea mărcilor comerciale ale celor trei instituţii financiare non-bancare (IFN) Motoractive, Ralfi şi Domenia Credit, care au funcţionat anterior sub brandul GE Money.

Alături de Garanti Bank, cele trei IFN-uri formează grupul Garanti şi îşi desfăşoară activitatea sub următoarele mărci: Motoractive Leasing sub marca Garanti Leasing, Ralfi sub denumirea de Garanti Credite de Consum, iar Domenia este Garanti Credite Ipotecare.

Prezentă pe piaţa din România din 1998, Garanti Bank oferă servicii pentru toate segmentele de business – retail, IMM şi corporate, pentru mai mult de 200.000 clienţi. Banca deţine o reţea de 77 de agenţii, 180 ATM-uri şi peste 7.000 de terminale POS.

Rezultatele prezentate de grup sunt conform standardului autorităţii turceşti de contabilitate pentru sistemul bancar – Banking Regulation and Supervision Agency (BRSA).

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails