Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

”Guten Tag Germany!”, Ziua Nationala a Germaniei sarbatorita la Cluj-Napoca

A- A A+

ciceo

 

Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Cluj au participat in 29 septembrie a.c. la Ziua Nationala a Republicii Federale Germania, sarbatorita in avans la Cluj-Napoca, in cadrul proiectului ”Fly& Share Cluj” sub sloganul ”Guten tag, Germany!

Avand  ca scop promovarea relatiilor economice, academice, turistice si culturale existente  intre Germania si regiunea Transilvaniei, evenimentul  s-a bucurat de prezenta Consulului Republicii Federale Germania de la Sibiu , doamna  Judith Urban , fiind gazduit de Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj.

In  discursul domniei sale, doamna Urban  a reafirmat sprijinul de care se bucura investitorii germani in zona si a salutat eforturile depuse de institutiile administrative locale de a asigura un climat investional cat mai atractiv.

Camera de Comert si Industrie Cluj , in activitatea de promovare a potentialului  de afaceri a judetului Cluj si de atragere a cat mai multor investitori se implica activ in stimularea relatiilor de colaborare intre Romania si Germania, prin afilierea la astfel de evenimente.

Related Posts with Thumbnails