InfoBuletin despre China iulie 2019


InfoBuletin despre China iulie 2019

Va informam ca s-a infiintat si a inceput sa lucreze Camera de Diplomatie Comerciala cu China, persoană juridică română, de drept privat, fara caracter politic și  scop lucrativ.

Este o organizație neguvernamentală, ce reprezintă, în probleme generale, față de Guvernul României și autoritățile centrale naționale, precum și faţă de alte guverne şi autorităţi pe plan regional și internațional, membrii săi, care sprijină și apară interesul național al României, din perspectiva comercial-economică și a comunității de afaceri. Totodată, urmărește promovarea și dezvoltarea relațiilor privind investițiile în interior sau exterior si facilitarea afacerilor.

Un rol important in atingerea acestor obiective este cunoasterea reciproca, a pietei din Romania si din China, care va avea drept rezultat contacte intre potentiali parteneri, urmate de incheirea de contracte profitabile pentru ambele parti.

In acest scop Camera de Diplomatie Comerciala cu China a creat un buletin informativ electronic, lunar, pe care puteti descărca aici:Infobuletin despre China iulie 2019

Speram ca informatiile cuprinse in acest buletin sa fie interesante si folositoare pentru activitatea dvs.

In cazul in care aveti sugestii asupra unor informatii pe care a-ti dori sa le primiti va rugam sa ne contactati.

Persoana de contact d-na Tatiana Tihon –secretar general

E-mail: sgccirr@gmail.com

Sursa:

Camera de Diplomatie Comerciala cu China