Informare CCIR privind Forumul anual al Strategiei UE pentru Marea Adriatica si Regiunea Ionica (EUSAIR) – Dubrovnik, 12-13 mai 2016


Informare CCIR  privind Forumul anual al Strategiei UE pentru Marea Adriatica si Regiunea Ionica (EUSAIR) – Dubrovnik, 12-13 mai 2016 

Camera de Comert si Industrie a României va informeaza cu privire la desfasurarea ,,Forumului anual al Strategiei UE pentru Marea Adriatica si Regiunea Ionica (EUSAIR) care va avea loc in perioada 12-13 mai 2016 in Dubrovnik, Croatia.

Pentru acest eveniment nu este perceputa taxa de participare.

Evenimentul  este organizat de Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare retea la nivel mondial pentru sprijinirea anteprenoriatului care reuneste peste 600 de companii din peste 60 tari, in colaborare cu Camera de Comert Croata si Comisia Europeana.

In consecinta, potentialii participanti la eveniment ar putea fi operatori de turism, fermieri, companiile de productie de diverse profiluri, organizatorii de activitati sportive pentru recreere, proprietarii de ambarcatiuni, porturi de agrement si alte organizatii de cercetare, asociatii profesionale.

Descărcați aici:agenda evenimentului  EUSAIR B2B event – info,,Forumul anual al Strategiei UE pentru Marea Adriatica si Regiunea Ionica (EUSAIR)”.

Mai multe informații despre Forum sunt disponibil pe site-ul http://ec.europa.eu/regional_policy/en/conferences/adriatic-ionian/2016 , iar despre evenimentul B2B pe site-ul http://b2beusair.talkb2b.net .

Toţi cei interesaţi pot aplica pentru a participa la evenimentul B2B pe pagina web menţionată.

 

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro