Informare CCIR privind misiune economică în Algeria in perioada 24-27 februarie 2019


Informare CCIR privind misiune economică în Algeria in perioada 24-27 februarie 2019

Camera de Comert si Industrie a României alături de Camera de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) și Ambasada României în Republica Algeriană Democratică și Populară organizează, în perioada 24-27 februarie 2019, Misiunea economică în Algeria.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul economic algeriano-român, organizat luni, 25 februarie 2019, în cadrul căruia va fi relansat Grupul oamenilor de afaceri România-Algeria. De asemenea, în partea a doua a forumului se vor organiza o serie de întâlniri bilaterale de afaceri cu companii algeriene, întâlniri organizate cu ajutorul Camerei de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile de interes ale mediului de afaceri algerian sunt următoarele: minerit, tehnologia informațiilor, sectorul agro-alimentar, piese și subansambluri auto.

Costul deplasării în cadrul pachetului Basic este de 1 200 euro+TVA, ceea ce include transportul aerian, transferuri şi 2 nopţi cazare și mic dejun la Hotel El Aurassi 5* din Alger. Se poate solicita la cerere bilet de avion la Business Class (1480 euro+TVA), în limita locurilor disponibile.

Cu speranța că Misiunea economică în Algeria prezintă interes pentru companiile din județul dvs., vă rog să diseminați această informație în rândul acestora.

Companiile interesate se pot înscrie până la data de 11 februarie 2019 prin completarea Formularului on line de participare și prin transmiterea unei prezentări în engleză sau franceză a companiei, astfel încât să putem identifica cât mai mulți parteneri de discuții din rândul companiilor algeriene. Costul total al pachetului Basic poate varia în funcție de data la care vor fi rezervate/achiziționate serviciile incluse.

Pentru mai multe detalii, responsabila de proiect din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României este doamna Oana Alexe, tel: 0374 474 391 sau e-mail: oana.alexe@ccir.ro.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro
www.ccir.ro