Informare CCIR privind misiune economică în Japonia, 10-17 noiembrie 2019, Tokyo și Osaka


Informare CCIR privind misiune economică în Japonia, 10-17 noiembrie 2019, Tokyo și Osaka

În perioada 10-17 noiembrie 2019, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o Misiune Economică în Japonia, acţiune ce va include o serie de întrevederi de afaceri la Tokyo și Osaka.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea accesului pe piața din Japonia a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii, având în vedere și intrarea în vigoare a Acordului de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia de la începutul acestui an.

Conform agendei preliminare, Misiunea Economică va cuprinde întrevederi la nivelul Camerei de Comerț a Japoniei și Osaka, cu reprezentanții JETRO (Organizația de Comerț Exterior a Japoniei), Guvernul Metropolitan Tokyo/Centrul de dezvoltare al afacerilor și Centrul de cooperare industrială EU-Japan.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru a vă extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă, vă invităm să faceți parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la misiunea economică.

Pachetul de participare este în valoare de 4700 euro (fără TVA) și prevede : zbor București-Tokyo și retur la clasa economic, transferuri interne, cazare la hotel de 5*, bilet tren rapid pe ruta Tokyo-Osaka- retur, servicii de traducere.
Subliniem faptul că valoarea pachetului are caracter informativ și poate suferi modificări ulterioare.

Forma actuală a agendei poate fi regăsită aici:Propunere de program

Pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe domnul: Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale
email: razvan.parvulescu@ccir.ro, telefon: +40374 474 382

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro
www.ccir.ro