Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare cu privire la desfășurarea celei de-a VI-a ediție a Parlamentului European al Intreprinderilor – EPE 2023

A- A A+

Informare cu privire la desfășurarea celei de-a VI-a ediție a Parlamentului European al Intreprinderilor – EPE 2023

Camera de Comert si Industrie a României are plăcerea de a vă informa cu privire  la desfăsurarea celei  de-a VI-a editie a Parlamentului European al Intreprinderilor – EPE 2023, (EPE 2023), care va avea loc in data de 14 noiembrie 2023, in hemiciclul Parlamentului European, la Bruxelles, Belgia.

EPE 2023  este organizat de Asociatia Camerelor de Comert Europene (Eurochambres) in  colaborare cu camerele de comert membre, respectiv Camera de Comert si Industrie a Rom~niei (CCIR) si  Parlamentul European (PE).  Asemenea editiilor anterioare, va reproduce o sesiune plenară a PE, unde antreprenorii prezenti vor lua cuv~ntul in prezenta celor mai înalti oficiali ai institutiilor europene.

Pe parcursul  evenimentului, oamenii  de afaceri  vor dezbate si ~si vor exercita dreptul de vot pe trei subiecte deosebit de importante  la  nivel  european, ~n cadrul  a trei  paneluri  tematice:  energie,  comert international si  competente.  Rezultatele voturilor exprimate de antreprenori, in cadrul  fiec~rei  sesiuni, vor fi  prezentate de  Eurochambres ~n  fata  reprezentantilor  institutiilor  europene,  cu   precdere  celor  din  Parlamentul European si  Comisia European~, astfel inc~t preocup~rile si  interesele mediului  de afaceri  s~ fie cunoscute si, implicit, reflectate in proiectele legislative europene.

Ca element de noutate, in cadrul acestei editii a EPE 2023  sunt invitati, in calitate de vorbitori cheie, doi eurodepudati  români:  dl.  Cristian-Silviu  Busoi,  Presedintele Comitetului  pentru  Industrie,  Cercetare si Energie din cadrul  Parlamentului  European si  dl.  Dragos Pâslaru,  Presedintele  Comisiei  pentru  Ocuparea Fortei de Muncă  si Afaceri  Sociale, PE.

Agenda preliminară,  formularul  de înregistrare, costurile aferente deplasării  si  documentele  informative privind acest eveniment, se regăsesc în invitatia adresat~ companiilor.

Persoanele de contact din cadrul  CCIR responsabile de această actiune sunt:  doamna Sabina Strâmbovschi, Sef Birou Organizatii Europene si Internationale, tel: +40 374 474 357, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro si  dna. Oana Alexe, Consilier Biroul Organizatii Europene si  Internationale, tel: +40 374 474 391, e-mail: oana.alexe@ccir.ro.

 Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă invita la cea de-a VI-a ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor (EPE 2023), care va avea loc în data de 14 noiembrie 2023, în hemiciclul Parlamentului European, la Bruxelles, Belgia.

EPE 2023 este organizat de Asociația Camerelor de Comerț Europene (EUROCHAMBRES) în colaborare cu camerele de comerț membre, respectiv Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Parlamentul European (PE). Asemenea edițiilor anterioare, va reproduce o sesiune plenară a PE, unde antreprenorii prezenți vor lua cuvântul în prezența celor mai înalți oficiali ai instituțiilor europene.

Pe parcursul evenimentului, oamenii de afaceri vor dezbate și își vor exercita dreptul de vot pe trei subiecte deosebit de importante la nivel european, în cadrul a trei paneluri tematice: energie, comerț internațional și competențe. Rezultatele voturilor exprimate de antreprenori, în cadrul fiecărei sesiuni, vor fi prezentate de Eurochambres în fața reprezentanților instituțiilor europene, cu precădere celor din Parlamentul European și Comisia Europeană, astfel încât preocupările și interesele mediului de afaceri să fie cunoscute și, implicit, reflectate în proiectele legislative europene.

Ca element de noutate, în cadrul acestei ediții – EPE 2023 sunt invitați, în calitate de vorbitori cheie, doi eurodepudați români: dl. Cristian-Silviu Busoi, Presedintele Comitetului pentru Industrie, Cercetare și Energie din cadrul Parlamentului European și dl. Dragoș Pîslaru, Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale, PE.

Având în vedere succesul considerabil al edițiilor anterioare, organizatorii se așteaptă la participarea unui număr de peste 700 antreprenori din 43 de state UE și non-UE.

Agenda EPE 2023
Document informativ – EPE 2023
Formular de înregistrare  

La nivel național locurile sunt limitate, dat fiind faptul că fiecare delegație are alocat un număr de locuri corespunzător celui deținut de țara respectivă în Parlamentul European, României revenindu-i 33 de locuri.

Termenul limită pentru înregistrarea la eveniment este 25 octombrie 2023.

Aspecte logistice și organizatorice:

Deplasarea delegației României va avea loc în perioada 13 – 15 noiembrie 2023. Pentru participare este necesară achiziționarea unuia dintre cele două pachete de călătorie:

  • Pachetul Silver în valoare de 400 Euro + TVA, include taxa de participare la eveniment, servicii de organizare, catering în ziua evenimentului și închirierea hemiciclului Parlamentului European, urmând ca participanții să își achiziționeze pe cont propriu cazarea și biletele de avion.
  • Pachetul Gold în valoare de 1300 euro + TVA, include toate costurile aferente deplasării la Bruxelles (Pachetul Silver, transport cu avionul, transfer aeroport – hotel dus-întors, cazare 2 nopți la hotel de 4* cu mic dejun inclus). Acest tarif este disponibil până în data de 1 septembrie a.c., după această dată există probabilitatea ca prețul pachetului Gold să crească.

*Participanții care optează pentru pachetul Silver și doresc să își achiziționeze pe cont propriu cazarea, le recomandăm să consulte lista hotelurilor cu care au fost negociate tarife preferențiale.

Listă hoteluri – tarife preferențiale  

Persoane de contact:

Sabina Strîmbovschi, Șef Birou Organizaţii Europene și Internaționale, tel: +40 374 474 357, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro

Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, tel: +40 374 474 391, e-mail: oana.alexe@ccir.ro.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails