Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare Forum Investițional Internațional Transcarpatia – afaceri in centrul Ucrainei

A- A A+

Informare Forum Investițional Internațional Transcarpatia – afaceri in centrul Ucrainei

Camera de Comerţ şi Industrie a României prin amabilitatea Ambasadei Romaniei la Kiev, va informeaza ca in data de 8 octombrie 2015 se va desfasura la Ujgorod Forumul Investitional International Transcarpatia – afaceri in centrul Ucrainei, care are ca scop activizarea cooperarii economice, prezentarea potentialului investitional si economic al Regiunii Transcarpatia, precum si stabilirea de noi contacte de afaceri.

Programul forumului va cuprinde intalniri cu conducerile Administratiei de Stat a Regiunii Transcarpatia, a Camerei de Comert si Industrie Transcarpatia, precum si posibilitatea de organizare de intalniri B2B cu oameni de afaceri din aceasta regiune.

Ambasada Romaniei va fi reprezentata la aceasta ativitate de ambasadorul Romaniei in Ucraina, E.S. domnul Cornel Ionescu.

Avand in vedere dispunerea Regiunii Transcarpatia la granita cu Romania, precum si solicitarea Administratiei de Stat a Regiunii Transcarpatia, va adresam rugamintea de a informa membri dvs. despre desfasurarea acestui eveniment.

Detalii suplimentare privind organizarea forumului pot fi obtinute la telefon +380 312 617 721; +380 312 617 713; e-mail: admin@carpathia.gov.ua; website: www.carpathia.gov.ua.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails