Informare organizare seminare web ANAF – „Sistemul naţional privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport”


Informare organizare seminare web ANAF – „Sistemul naţional privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport”

Camera de Comerț și Industrie a României Vă aduce la cunoștință că Agentia Nationala de Administrare Fiscala va organiza, în sistem online, în data de 29 mai 2024, ora 10:00, un seminar web cu tema „Sistemul naţional privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport”.

Pentru a putea participa la acest seminar web este necesara inscrierea prin accesarea portalului ANAF – www.anaf.ro, sectiunea Asistenta contribuabili, subsectiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminarii web. Din Lista seminariilor web se selecteaza tema de interes si se acceseaza din categoria Inscriere, campul Ma inscriu. Inscrierea se poate face si accesand urmatorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm .

Se precizează că la un seminar web poate participa simultan un numar de maximum 500 de persoane. Inscrierile se pot efectua pana la data si ora inceperii seminarului, in limita locurilor disponibile. Durata seminarului este de 2 ore. Avand in vedere ca numarul maxim de participanti este limitat, se recomanda inscrierea din timp la sesiunea web.

Pentru alte detalii va puteti adresa catre: catalin.modan@anaf.ro; daniela.paduraru@anaf.ro

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro