Informare – Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015


Informare – Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

Având în vedere parteneriatul tot mai strâns dintre Republica Coreea și România, întrucât ambele țări sărbătoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relațiilor diplomatice în 1990. Cu această ocazie, Ambasada Republicii Coreea din București are plăcerea să anunțe că va găzdui, împreună cu Biroul KOTRA din București si cu sprijinul  Camerei de Comert Bilaterale Romania- Republica Coreea, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din București în perioada 16-17 septembrie, 2015.

Evenimentul va consta în întâlniri de afaceri tête-à-tête și într-o expoziție cu cataloage de prezentare. O delegație a douăzeci și șapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul și trei companii coreene care operează în București va fi invitată să participe la evenimentul de două zile, al cărui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potențialii lor parteneri de afaceri din România. Șaptesprezece (17) companii dintre cele treizeci (30) își vor trimite reprezentanții în București pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor cor participa prin intermediul expoziției cu cataloage de prezentare.

IMM-urile coreene invitate au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, printre care fabricarea de sisteme inteligente de transport (ITS), corpuri LED (Light Emitting Diode) de iluminat, ochelari de vedere și de soare, cosmetice și produse pentru bebeluși, soluții software, pensule digitale, kit-uri de antrenament pentru golf, materiale și echipamente agricole (soluții de irigat, ustensile pentru sere, mașini de însămânțat, pulverizatoare de mare presiune), unelte de tăiat, echipamente de încălzit locuința, plăci și profile policarbonat. Pentru mai multe informații cu privire la profilurile companiilor coreene participante și la programul evenimentului, vă rugăm să consultați fișierele atașate aici: Formular de aplicatie

Synopses

Dacă sunteți interesați de explorarea oportunităților de a clădi parteneriate de afaceri cu participanții coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, nu ezitați să contactați Camera de Comert Bilaterala Romania-Republica Coreea prin telefon la 0726685369 sau 0729254483 sau prin e-mail, la florin.mihalache@ccrc.ro sau daniel.serban@ccrc.ro.

 

Sursa:

Alexandru Florin Mihalache
Secretar General
Camera de Comert Bilaterala Romania-Korea