Informare Sesiune de instruire serviciu Risc Partener


Informare Sesiune de instruire serviciu Risc Partener

 

Camera de Comert si Industrie a României are placerea de a va informa ca  a dezvoltat si va propune un nou serviciu pentru agentii economici – Risc Partener.

Produsul, implementat in colaborare cu Risco, reprezinta o noua sursa permanenta de venit pentru Camerel de Comert si Industrie Judetene.

Acesta este un certificat ce va fi emis de Camerele de Comert si Industrie Judetene la cererea unei companii interesate de bonitatea unui partener / potential partener si nu implica investitii suplimentare din partea dvs.

Pentru a dobandi o imagine clara a serviciului pe care CIR l-a dezvoltat, va rugam sa aveti amabilitatea de a participa in data de 20 octombrie 2015 la o sesiune de instruire.

Descărcați aici: Desfasurator seminar Risc Partener

Pentru informatii suplimentare legate de acest proiect, va puteti adresa doamnei Cristina Ionescu, Director, Departamentul Analiza, Politici si Afaceri Publice, telefon: 021.319.01.00, e-mail: cristina.ionescu@ccir.ro si domnului Stefan Voinea, consilier, Biroul Proiecte Europene, DAPAP, telefon: 0374.474.409, e-mail: stefan.voinea@ccir.ro.

 

Sursa:

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

Camera de Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro