ING inaugurează miercuri un centru regional de servicii pentru Europa Centrală la Cluj-Napoca


Divizia de asigurări de viaţă a grupului ING inaugurează, miercuri, la Cluj-Napoca, un centrul regional de servicii pentru ţările din Europa Centrală, prin care va centraliza câteva din funcţiile departamentelor financiar, IT şi de operaţiuni din România şi alte şase state.

„Prin înfiinţarea Centrului Regional de Servicii din Cluj-Napoca, ING creează anul acesta 300 de noi locuri de muncă pe piaţă locală, urmând ca numărul lor să crească la circa 1.000, până în 2013”, se arată în comunicat.

Parte a unui proiect regional demarat în 2008, crearea ING Service Center Europe serveşte raţionalizării şi optimizării operaţiunilor din regiune, îmbunătăţirii serviciilor pentru clienţi şi creşterii eficienţei activităţii de asigurări de viaţă.

ING Service Center Europe din Cluj-Napoca va unifica activităţile departamentelor Financiar, IT, Risc şi Operaţiuni, oferind servicii comune de back-office pentru clienţii de asigurări din ţările ING Asigurări Europa Centrală, urmând că activităţile de marketing şi vânzări să se desfăşoare în continuare la nivel local, în fiecare ţară din regiune.

Astfel, ING Asigurări Europa Centrală creează prin ING Service Center Europe din Cluj-Napoca 300 de locuri de muncă pe plan local în 2010, urmând că numărul acestora să crească la aproximativ 1.000, până în 2013.

În prezent, la ING Service Center Europe lucrează peste 120 de angajaţi care desfăşoară activităţi de procesare poliţe asigurări de viaţă pentru Cehia şi Slovacia. ING Service Center Europe continuă campania de recrutare de personal şi va implementa un website dedicat în ultimul trimestru al lui 2010.

În România, ING oferă servicii financiar-bancare, asigurări de viaţă, pensii private şi management al investiţiilor prin companiile ING Asigurări de Viaţă,  ING Pensii SAFPAP, ING Bank, ING Lease, ING Commercial Finance şi ING Real Estate Investment Management.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.ziuadecj.ro