Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Intalnire CPhI Istanbul

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională are placerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la Întâlnirea CPhI Istanbul, care va avea loc între 4-6 iunie 2014, la Lutfi Kirdar Convention and Exhibition Centre, în Istanbul, Turcia.

Evenimentul farmaceutic va aduce impreună producători de medicamente locali și furnizori globali de materii prime, mașinării, soluții pentru ambalare și servicii de contractări, și are ca scop atragerea vizitatorilor din regiune care sunt în cautare de furnizori și producători parteneri pentru a aduce pe piețele proprii produse farmaceutice cu costuri competitive.

Având vizitatori din diverse regiuni – Balcani, Asia Centrală, Orientul Mijlociu, UE etc. – CPhI Istanbul oferă prilejul întâlnirilor cu potențiali parteneri de afaceri și, în același timp, popularizarea brand-urilor, un lucru esențial pentru afirmarea oricarei afaceri pe piață.

De asemenea, vizitatorii pot afla despre noile produse și servicii, au ocazia de a efectua studii de piață sau de a ține pasul cu competiția.

Pentru mai multe informații referitoare la acest eveniment – înscriere, participanți accesați pagina web www.chpi-istanbul.com .

Pentru Camera Națională, persoana de contact este Doamna Irina Papadache, Șef Birou Relații Externe, tel: 021,319,00,88, e-mail: irina.papadache@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails