Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Întâlnire de afaceri România – Pakistan

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la Întâlnirea de Afaceri România – Pakistan care se va desfășura în data de 28 aprilie 2014, între orele 12.30 (înregistrare) – 15.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, str. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Sala Transilvania, etaj 6, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegației oamenilor de afaceri din Pakistan.

Delegația pakistaneză este alcătuită din 15 reprezentanți ai companiilor din Pakistan în domenii precum: textile, turism, construcții, agricultură și industria alimentară.

Lista delegatiei poate fi consultata in anexa.

Programul întâlnirii de afaceri va cuprinde o scurtă sesiune plenară de deschidere a evenimentului, urmată de o sesiune de discuții interactive și bilaterale cu reprezentanții pakistanezi.

Acest eveniment contribuie la o dezvoltare permanentă a relațiilor bilaterale între România și Pakistan și la stabilirea de noi relații de afaceri cu parteneri pakistanezi.

Firmele interesate să participe sunt rugate să confirme participarea în scris, prin completarea și returnarea formularului de participare la e-mail: petru.russu@ccir.ro, sau prin fax: 021 311 75 12. Persoana de contact din cadrul CCIR este Domnul Petru Russu, Consilier, Biroul Relatii Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88.

Related Posts with Thumbnails