Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INTERMAT: cel mai important eveniment pentru constructori

A- A A+
INTERMAT: cel mai important eveniment pentru constructori

INTERMAT este una dintre cele mai importante expoziţii internaţionale de materiale şi tehnici din domeniul construcţiilor şi industriei materialelor. Profesioniştii din construcţii, diferiţi antreprenori, proprietari, reprezentanţi ai societăţilor de închirieri utilaje, concesionari, importatori, comerciaţi, clienţi şi fabricanţi de materiale de construcţie se vor întâlni în perioada 16-21 aprilie 2012 la Paris, unde se va desfăşura INTERMAT.

Evenimentul doreşte să ofere vizitatorilor o imagine completă asupra pieţei internaţionale a materialelor, echipamentelor şi serviciilor pentru construcţii, mine şi cariere şi să evidenţieze mărcile inovatoare.

INTERMAT va cuprinde

-Innovation Awards: expoziţie şi demonstraţii ale inventivităţii din sectorul construcţiilor şi industriei materialelor, noutăţi tehnice şi tehnologice; se vor acorda premii de un juriu de experţi europeni;

-Paris DEMOS: şantier gigantic în aer liber; demonstraţii ale performanţei materialelor;

-2 zile dedicate construcţiilor şi industriei serviciilor de închiriere, în parteneriat cu ERA (Asociaţia Europeană de Închirieri) (mese rotunde, vizite ale reprezentanţilor companiilor de închiriere)

-Schimburi de experienţă realizate cu partenerii prezenţi în cadrul saloanelor Federaţiei Internaţionale a Sectorului de Acces la Înălţime, Organismului Profesional de Protecţie a Construcţiilor şi Lucrărilor Publice şi ERA

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul evenimentului www.intermat.fr. De altfel, organizatorii INTERMAT anunţă că poate fi cerută online o legitimaţie de acces, iar în cinci minute solicitanţii vor primi prin e-mail o legitimaţie electronică.

Related Posts with Thumbnails