Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la dezbaterea „Programul Operational Capital Uman – Concluzii dupa prima sesiune de depunere de proiecte. Posibile solutii pentru evitarea unui nou esec privind absorbtia”


Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV  la dezbaterea „Programul Operational Capital Uman – Concluzii dupa prima sesiune de depunere de proiecte. Posibile solutii pentru evitarea unui nou esec privind absorbtia”

Anul 2016 a reprezentat momentul in care, in cadrul Programului Operational Capital Uman, au fost initiate primele apeluri de proiecte din exercitiul financiar 2014-2020. S-a afirmat si, ulterior, confirmat, ca modul de lucru va fi diferit de cel utilizat in POSDRU -prioritati, obiective, structura cererilor de finantare, modul de transmitere al acestora.

Anul 2017 este, din nou, unul special. Pe de o parte exista perspectiva lansarii unor noi apeluri in cadrul programelor de asistenta nerambursabila cofinantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei din programul 2014-2020, pe de alta parte proiectele depuse spre evaluare in 2016 vor incepe sa fie implementate.

In acest context, Secretariatul PROIS-NV are placerea sa va invite sa participati la Dezbaterea „Programul Operational Capital Uman – Concluzii dupa prima sesiune de depunere de proiecte. Posibile solutii pentru evitarea unui nou esec privind absorbtia”, eveniment prin care PROIS-NV isi propune sa puna la dispozitia membrilor sai si potentialilor beneficiari POCU un cadru prin care, pe baza experientei participantilor si a punctelor de vedere exprimate de invitati, sa poata fi formulate concluzii si recomandari scrise pentru cei care gestioneaza Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 20 decembrie 2016, de la ora 11:00 in Sala mare de sedinte a Institutiei Prefectului Judetul Cluj (Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 58). Agenda preliminara si informatii privind inscrierea pentru interventiile programate sunt disponibile AICI.

Conditii de participare:
* Gratuit, pentru reprezentantii membrilor PROIS-NV (care au cotizatia platita la zi).
* Contra unei taxe de participare, de 75 lei, pentru cei care nu sunt membri PROIS-NV.

Taxa poate fi platita fie prin virament bancar (Asociatia „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala”, cont RO53BTRL01301205U28722XX deschis la Banca Transilvania, sucursala Cluj-Napoca, cu mentiunea “TAXA DEZBATERE POCU”), fie in numerar la sediul Secretariatului PROIS-NV (Cluj-Napoca, str. Fluerasului nr. 3, zona P-tei Cipariu).

Inscriere:
* Angajatii membrilor PROIS-NV cu cotizatia la zi se vor inregistra AICI.
*
Non-membrii si membrii cu cotizatii restante se vor inscrie transmitand dovada platii taxei de participare, numele si contactele participantului/participantilor la adresa secretariat@prois-nv.ro.

Termen de inscriere:
19 decembrie 2016, ora 11:00 AM.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST