Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la Spectacol de dans, muzica si teatru – „In_Cluj_Art”, 17.11.2016, Cluj-Napoca

A- A A+

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la Spectacol de dans, muzica si teatru – „In_Cluj_Art”, 17.11.2016, Cluj-Napoca

Secretariatul PROIS-NV are deosebita plăcere să vă invite să luați parte la mijlocul acestei luni, mai precis în data de 17 noiembrie 2016 la un spectacol deosebit de dans, muzică şi teatru în cadrul primei ediţii a Concursului de tinere talente “In_Cluj_Art”, organizat de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV).

Programul va cuprinde momente artistice pe tema incluziunii sociale menite să promoveze dezvoltarea unei atitudini sociale pozitive, bazată pe implicare activă, toleranţă, solidaritate şi respect faţă de grupurile vulnerabile din comunitate.

Timp de o zi tinerii Clujului, prieteni, părinți și bunici sunt invitați să intre în comunitatea celor care iubesc arta și să se bucure în familie, trăind împreună o experiență memorabilă, departe de preocupările cotidiene.

Evenimentul va fi organizat la Cinema Dacia din Cluj-Napoca (Str. Bucegi, nr. 11B, Cartier Mănăștur), în data de 17 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00, iar decernarea premiilor, pentru primii clasați la secțiunile dans, muzică și teatru, va avea loc imediat după spectacol.

Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, premii în bani și alte beneficii. De asemenea pregătim și spectatorilor surprize plăcute oferite prin tragere la sorți.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă rezerva un loc sunteți invitați să completați până LUNI, 14 noiembrie 2016 formularul de înscriere disponibil la link-ul https://goo.gl/forms/PIaNLrxLd1bIoxzH3

Dând share sau like la articolul de promovare de pe pagina noastră de Facebook – AICI – puteți facilita diseminarea informației în rândul persoanelor potențial interesate. Vă mulțumim pentru sprijin!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect realizat de PROIS-NV cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Mai multe informații despre proiect găsiți la adresa www.prois-nv.ro în secțiunea dedicată.
Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails