Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație AgroTransilvania Cluster la Cluj Business Days, 14-15 decembrie 2016

A- A A+

Invitație AgroTransilvania Cluster la Cluj Business Days, 14-15 decembrie 2016

AgroTransilvania Cluster vă recomandă să participați la editia Cluj Business Days  din acest an.

Cluj Business Days 2016  va avea loc în perioada 14-15 decembrie, la Impact Hub- Liberty Technology Park și va fi o ediție specială, cu multă informație și conținut valoros, în cadrul căreia vor conferenția  peste 100 de speakeri de top, străini și români, în peste 40 de sesiuni. Printre speakerii invitați vor fi și personalități de renume internațional, dintre care îi amintim pe: Jim Bagnola– international speaker, executive coach și expert în leadership, Simon Robinson– professor de etică aplicată și profesională la Universitatea Metropolitană din Leeds și Sofie Sandell –  social media speaker și specialistă în digital leadership.

 

Evenimentul introduce o structură nouă, împărțită pe 3 planuri de acțiune: dezvoltare personală (sesiuni speciale), dezvoltare profesională (workshop-uri tematice focusate pe subiecte precum: vânzări, negociere,  social media, motivarea și coordonarea echipei, comunicare, relația cu clienții, marketing de produs ș.a.)  și dezvoltarea afacerii (cu sesiuni de training si masterclass-uri de nivel avansat,  business matchmaking).

 

La eveniment sunt asteptati peste 700 de participanți!

 

Cluj Business Days este o foarte bună oportunitate de networking si formare de parteneriate de afaceri. Se adresează în egală măsură atât antreprenorilor, cât și managerilor și șefilor de departamente: manager de proiecte, manager de resurse umane, manager de vânzări, manager de marketing și comunicare, teamleader de echipă, precum și tuturor celor interesați de leadership, coordonare de echipe și de învățarea activă a temelor de interes realizată cu sprijinul celor mai buni experti la nivel național și internațional. Pentru mai multe detalii legate de program, accesați: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2016/Program.

 

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

Geovana Babas
Sef Birou- Dezvoltare cluster

telefon: +40 (364) 730 049
florina.deiac@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster

Related Posts with Thumbnails