Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație al Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” Worskhop egalitate de șanse și de gen

A- A A+

Invitație al Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” Worskhop egalitate de șanse și de gen

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala”,  vă invită la Workshop-ul regional de informare si sensibilizare pe tema egalitatii de gen, organizat in cadrul proiectului „Centrul de Educatie Timpurie Curcubeu, implementat de Municipiul Baia Mare, prin Serviciul Public Asistenţa Sociala, in parteneriat cu Asociatia „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala” (PROIS-NV).

Evenimentul urmareste identificarea de bune practici sau solutii pentru promovarea egalitatii de gen, cu specialisti din mediul institutional public si privat. In cadrul workshop-ului vor fi difuzate informatii pe tema egalitatii de gen si sanse, de asemenea, vor fi distribuite materiale informative.

Sunt asteptati sa participe reprezentanti din cadrul institutiilor publice, mediului de afaceri, ONG-urilor, asociatiilor profesionale, sindicatelor si publicului larg.

Cei care doresc sa sustina o prezentare in cadrul workshop-ului, constand intr-un model de bune practici sunt rugati sa se inscrie pana in data de 21.04.2016 pe mail la una din adresele urmatoare: ioana.hosu@prois-nv.ro sau spasbm@yahoo.com. Persoane de contact: Ioana HOSU, tel. 0786-221424 / 0264-413091 sau Romana Onet, tel. 0262-211949.

Evenimentul organizat in cadrul „Campaniei de informare si sensibilizare pe tema egalitatii de gen si integrarii femeilor pe piata muncii” va avea loc in data de 26.04.2016, incepand cu ora 11:00 in sala de conferinte a Hotelului Astoria, situat pe str. M. Kogalniceanu nr. 1, Satu Mare.

Va rugam, din ratiuni organizatorice, sa ne confirmati prezenta Dvs. pana JOI, 21 aprilie 2016 la adresa ioana.hosu@prois-nv.ro. !!! Pentru participantii din afara judetului Satu Mare se asigura decontarea cheltuielilor de transport. Detalii referitoare la eveniment puteti obtine de la Dna Ioana HOSU, Expert informare (0786-221424).

Obiectivul campaniei il constituie sensibilizarea si constientizarea tuturor actorilor sociali in ceea ce priveste importanta impartirii responsabilitatilor de a gasi resurse, a crea si de a pune in aplicare programele educationale si de ocupare a fortei de munca destinate promovarii egalitatii de gen si integrarii socio-profesionale a femeilor si a altor grupuri vunerabile.

Proiectul Centrul de Educatie Timpurie Curcubeu” urmareste facilitarea accesului familiilor vulnerabile social la servicii, pentru asigurarea armonizarii vietii de familie cu viata profesionala, prin crearea unui Centru Educational de Educatie Timpurie, care va furniza servicii integrate pentru copil si familie: de educatie, de ocupare a fortei de munca si servicii sociale.

Proiectul „Centrul de Educatie Timpurie CURCUBEU” este implementat pe o perioada de 15 luni, respectiv 23.02.2015 – 30.04.2016, avand o valoare de 1.608.886,13 lei.  Proiectul este finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO11 „Promovarea egalitatii de gen di a echilibrului intre viaţa profesionala si cea privata”, program finantat de Granturile SEE 2009 – 2014 si administrat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV).
Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails