Invitație Camera de Comerţ şi Industrie a României Fabricat în România – împreuna pentru afacerea ta


Invitație Camera de Comerţ şi Industrie a României Fabricat în România – împreuna pentru afacerea ta

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă aduce la cunoştinţă organizarea expozitiei Fabricat in România – impreuna pentru afacerea ta, eveniment care va avea loc in perioada 14-17 octombrie 2015, la Centrul Expozitional Romexpo.

In aceeasi perioada se vor desfasura la Romexpo urmatoarele evenimente expozitionale: Targul Tehnic International (TIB), Salonul de Inventii si Inovatii (Inventika) si expozitia ExpoEnergiE.

Cu acest prilej, un numar important de companii din Republica Moldova vor participa in cadrul unui Stand National, care urmeaza a fi inaugurat in data de 14 octombrie 2015 de catre Ministrii Economiei din cele doua state, alaturi de inalti reprezentanti ai autoritatilor din Romania si Republica Moldova.

Avand in vedere potentialul de cooperare dintre mediile de afaceri ale celor doua tari, consideram oportuna participarea la acest eveniment a agentilor economici.

Pentru mai multe informatii privind modalitatea de acces la expozitia Fabricat in România – impreuna pentru afacerea ta, va rugam sa accesati site-ul oficial al organizatorilor http://www.romexpo.ro/.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro