Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

A- A A+

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj are deosebita plăcere de a vă invita la o conferință de presă cu tema: „Desfășurarea activităților de zbor în care sunt implicate aeronave fără pilot la bord/ drone în spațiul aerian național și prevederi ale cadrului legislativ european/ național”.

Conferința de presă va avea loc în data de 9 februarie 2022, începând cu ora 11:30, la sediul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Având în vedere faptul că pe parcursul anului 2021 a fost identificată o creștere a numărului de raportări cu privire la incidente în care au fost implicate drone și unele dintre ele s-au desfășurat în apropierea unor aeroporturi civile, afectând traficul aerian și generând pierderi financiare companiilor aeriene și aeroporturilor, în cadrul conferinței de presă vor fi prezentate concluziile unei întâlniri comune între reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, ai Autorității Aeronautice Civile Române și ai unor organisme guvernamentale cu atribuții în domeniul siguranței și a ordinii publice.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră în cadrul acestui eveniment, prin email la adresa: relatii_publice@airportcluj.ro, până luni, 7 februarie 2022 și să specificați numele persoanei care participă, instituţia reprezentată şi numărul de telefon. 

                                                                       ****

Prin transmiterea confirmării cu toate datele anterior menţionate vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Precizăm că datele cu caracter personal din email-ul dumneavoastră de confirmare a participării vor fi procesate în conformitate cu nota de informare publicată pe pagina oficială de internet a aeroportului: https://it.aiaic.ro/gdpr/, fără a fi transmise unor terți.  

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm toți invitații și participanții la eveniment ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Biroul Relații Publice

Sursa:

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Str. Traian Vuia nr. 149-151, Cod Postal 400397

Tel:+40.264.307.500 – int.171
relatii_publice@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro

FacebookTwitter

Related Posts with Thumbnails