Invitație Conferință în domeniul vitivinicol


Invitație Conferință în domeniul vitivinicol

Camera de Comerț și Industrei a Republicii Moldova Vă invită la Conferința „Cooperarea UE și a Parteneriatului Estic în sectorul vitivinicol: Atractivitatea sectorului și Oportunitățile de piață”.

Data: 02 februarie 2023

Format: hybrid (online + offline) 

Obiectivele Conferinței sunt de a reuni oficiali guvernamentali de nivel înalt, de rang european și național, Eurochambres, experți sectoriali din UE și naționali, organizații de suport în afaceri și întreprinderi din țările Parteneriatului Estic și statele membre UE, autorități publice, mass-media.

Experții vor avea ocazia să împărtășească rezultatele cercetării la zi și să informeze despre noile tendințe și cerințe ale pieței. Conferința va reuni beneficiarii proiectului EU4BCC pentru a raporta principalele realizări și progrese, pentru a prezenta cele mai bune rezultate ale activităților implementate în cadrul proiectelor sale, va face schimb de idei, va aborda provocările și oportunitățile, va promova interacțiunile și colaborările între toate părțile interesate implicate în dezvoltarea și promovarea sectorului vitivinicol.

Pentru înregistrare, vă rugăm accesați link-ul https://forms.gle/XYS6msgzuAT2d7Ug7 .

Termen limită de înscriere – 31 ianuarie 2023.

Agenda evenimentului se regăsește aici:

Participarea este gratuită.

Sursa:

International Relations Department 
Chamber of Commerce and Industry of the Republic of Moldova
MD-2004, Republic of Moldova, Chisinau, 151, Stefan cel Mare avenue
tel: (+373) 22 222 626; mob: (+373) 68 660 104; inga.leontean@chamber.mdwww.chamber.md