Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Conferință “Perspective și soluții cu privire la managementul si performanțele lucrătorilor străini”, 14 decembrie 2021

A- A A+

Invitație Conferință “Perspective și soluții cu privire la managementul si performanțele lucrătorilor străini”, 14 decembrie 2021

Camera de Comerț și Industrie a României transmite invitației la evenimentul Impactul si managementul migrației cetățenilor străini in România – Perspective și soluții cu privire la managementul si performanțele lucrătorilor străini, care se va desfășura în data de 14 decembrie 2021, începând cu ora 10.00 (înregistrare), în format hibrid – fizic și online – la CCIR Business Center, sala Amfiteatrul A.I. Cuza.

În contextul actual, România se confruntă cu o lipsă acută de forță de muncă si competență pe mai multe sectoai’e esențiale economiei, precum consti’ucții, HORECA, naval, transportiiri, militar’, IT, prelucrai’e și pi’oducție, Pentru a acoperi această lipsă, Guvermll romăn a deschis gianițele (in limita contingentului anual maxim) pentru a permite lilcrătol’ilor străini să lucreze în Romănia în susținerea companiilor ce doresc să recruteze personal din afara UE, ca soluție reală față de lipsa personalului autohton.

Evenimentul are rolul de a clarifica necunoscutele conipaniilor ce doresc să recruteze sau să externalizeze activitatea către personal din țări precum India.

Participarea la forum este gratuită. Termenul limită pentru înrcgistrare este 13 decembrie 2021

Pentru  informații suplimentare  vă rugăm să vă adiesați domnului  Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: bogdan.cirstocea@ccir.roSursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.roRelated Posts with Thumbnails