Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie de la Ambasada SUA in Romania pt. o Delegatie Agricola si pe Sectorul Irigatiilor in California, 10-19 Februarie, 2018

A- A A+

Invitatie de la Ambasada SUA in Romania pt. o Delegatie Agricola si pe Sectorul Irigatiilor in California, 10-19 Februarie, 2018

IN ATENTIA INSTITUTIILOR AGRICOLE, FERMELOR, FIRMELOR DE ECHIPAMENTE AGRICOLE SI ORGANIZATIILOR PROFESIONALE DE IRIGATII INTERESATE:

 Ambasada Americana in România prin Sectia Comerciala din Bucuresti Va invita intr-o Delegatie de Afaceri Agricole si pe Sectorul Irigatiilor din Romania si Republica Moldova in California, intre 10 si 19 februarie 2018. Delegatia este co-organizata din initiativa Sectiei Comerciale din Bucuresti a Ambasadei SUA in Romania si Biroul Comercial din Fresno, California al Departamentului de Comert al SUA.

Perioada acestei delegatii a fost aleasa pentru a facilita participarea la o expozitie mondiala agricola, World Ag Expo, tururi agricole profesionale la canale de apa si agentii de irigatii si imbunatatiri funciare din Statul California si vizite la Comunitatea Ortodoxa Romano-Americana din California.

 Sambata, 10 Februarie – Duminica, 11 Februarie 2018:

·      Plecare din Romania & Vizita la Comunitatea Ortodoxa Romano-Americana din Los Angeles

Luni, 12 Februarie 2018:

·      Tururi agricole profesionale la Agentia de Apa a Regiunii Kern pentru prezentarea Proiectului Canalului de Apa Cross-Valley si la Autoritatea de Apa a Regiunii Friant pentru vizitarea Canalului de Apa Friant – Kern

Marti, 13 Februarie – Miercuri, 14 Februarie 2018:

·      Participarea la Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo in Tulare cu tururi optionale la ferme agricole

Joi, 15 Februarie 2018:

·      Participarea la Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo in Tulare cu tururi optionale la ferme agricole

·      Tur agricol profesional la Agentia de Irigatii si Imbunatatiri Funciare din Tulare 

Vineri, 16 Februarie 2018:

·      Tururi agricole profesionale la Agentiile de Irigatii si Imbunatatiri Funciare din Fresno si San Joaquin

Sambata, 17 Februarie – Duminica, 18 Februarie, 2018:

·      Vizita la Comunitatea Ortodoxa din San Francisco & Plecare din SUA

Luni, 19 Februarie, 2018:

·      Sosire in Romania

 Informatii privind beneficiile participarii in delegatia noastra si logistica de calatorie din S.U.A. sunt atasate. Va rugam sa confirmati participarea pana Miercuri, 10 Februarie 2018 sau cat mai curand posibil dupa aceasta data, luand in considerare cresterea tarifelor companiilor aeriene si ca pentru cei fara viza S.U.A. exista proceduri importante pentru a aplica si a programa un interviu de viza conform detaliilor atasate.

Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo 2018, www.worldagexpo.com este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.500 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 240.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, silozuri, sisteme de irigatii, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, seminte, fertilizatori etc.

Delegatia la World Ag Expo poate:

  • intalni producatorii si exportatorii americani ale produselor expuse
  • vedea ultimele tehnologii, metode si inovatii in agricultura
  • asista la demonstratii tehnice de masini si echipamente agricole si programe educationale din industria agricola
  • participa in vizite optionale organizate la ferme vegetale si zootehnice, precum si tururi optionale de degustare de vinuri in California

Descărcați aici: 2018 01 05 Detalii Logistice, Agenda Delegatiei si Oferta Agentiei Accent Travel

2018 01 05 Logistical Details, Delegation Agenda & Accent Travel Agency’s Offer

Multumim anticipat pentru analizarea acestei oportunitati si confirmarea participarii organizatiei Dvs. Va reasiguram de intreaga cooperare intre organizatiile noastre pentru initierea de parteneriate agricole bilaterale in cadrul Parteneriatului Strategic Romano-American.

Scopul final este de a dezvolta acest parteneriat din ce in ce mai mult de la faza de cooperare geo-politica strategica la cea de colaborare economica si comerciala in sectoare prioritare precum in agricultura si infrastructura de irigatii dupa modele de management, tehnologii de varf si bune practici americane.

Sursa:

Specialist Commercial Gabriel Mircea Popescu

Sectia Comerciala din Bucuresti – Ambasada Americana in Romania

Departamentul de Comert – Administratia pentru Comert International din SUA

Blvd. Dr. Liviu Librescu Nr. 4 – 6, Sector 1, Bucuresti – 015118, Romania

Telefon: +4 021 200 3312;  Fax: +4 021 316 0690; Mobil: +4 0722 467 130

E-mail: gabriel.popescu@trade.gov

Website in Engleza: www.export.gov/romania

Website in Romana: www.buyusa.gov/romania

Related Posts with Thumbnails