Invitație de participare – Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a III-a


Invitație de participare – Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a III-a

Festivalul Internațional de Carte Transilvania, care va avea loc în perioada 6-11 octombrie 2015, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

La ediția de anul acesta se propune ca  în cele 6 zile de festival, prin evenimentele importante din program -lansări, concerte, colocvii, expoziții de artă, teatru etc.-, să aibă peste 70.000 de vizitatori. Astfel, în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT), devenit deja un eveniment cultural de referință al Clujului, se dorește promovarea, culturii scrise și să se dezvolte interesul pentru carte și lectură. În acest context, dacă aveți lansări de carte sau alte evenimente editoriale, vă rugăm să le transmiteți la adresa de e-mail transilvaniabook@gmail.com,  până în data de 20 septembrie, pentru a fi incluse în programul oficial.

Pentru înscrierile la Ediția a III-a, descărcați aici:  formularul de înscriere Contract partcipare FICT 2015. Taxa de închiriere/stand (8mp) este de 1000 lei, iar cazarea Expozanților este gratuită (maxim 2 persoane/Expozant), conform contractului. Înscrierile se fac până în data de 15 septembrie 2015, inclusiv. Ordinea de prioritate în alegerea standurilor expoziționale se stabilește în funcție de înscrierile făcute. Descărcați aici: planul standurilor Plan amplasare standuri FICT 2015

 

Sursa:

Echipa FICT

Contacte:

Înscrieri și cazări expozanți: Marius Cheța – 0728.084.803

Pentru lansări și evenimente: Vasile G. Dâncu – 0728.084.801

www.transilvaniabook.ro