Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitaţie de participare la cea de-a 10-a Ediţie a Salonului Internaţional de Bijuterii Signature IIJS 2017, INDIA

A- A A+

Invitaţie de participare la cea de-a 10-a Ediţie a Salonului Internaţional de Bijuterii Signature IIJS 2017, INDIA

 

Ambasada Indiei profită de această ocazie pentru a vă transmite că Ministerul Comerţului şi Industriei, Guvernul Indiei, Consiliul pentru Promovarea Exportului Pietrelor Preţioase şi Bijuteriilor din India, organizează următoarele două evenimente în perioada 7 – 9 februarie 2017,  la Centrul de Expoziţii din Bombay (BEC), Mumbai:

  1. Ediţia a 10-a Salonului Internaţional Signature India 2017 dedicat bijuteriilor (IIJS)
  2. Ediţia a 4-a a Expoziţiei destinate echipamentelor pentru prelucrarea pietrelor preţioase şi bijuteriilor, India 2017 (IGJME)

Salonul Internaţional Signature este un eveniment  de top în India, destinat prezentării celor mai frumoase colecţii de bijuterii ale producătorilor renumiţi din ţară, produse din pietre preţioase şi bijuterii la cele mai înalte standarde de proiectare, măiestrie şi finisare. La acest eveniment au fost rezervate, peste 1000 de cabine, cu peste 550 de expozanţi şi vizitatori din peste 55 de ţări de pe mapamond. Se va realiza un program interfaţă de afaceri cumpărător-vânzător pentru previzualizarea produselor şi firmelor. Pentru detalii complete, vă rugăm să vizitați: www.iijs-signature.org.

 

IGJME 2017 / Cel mai mare târg dedicat tehnologiei pietrelor preţioase şi bijuteriilor, este o platformă perfectă pentru prezentarea maşinilor şi echipamentelor de ultimă generaţie,  naţionale şi internaţionale, din această industrie. Obiectivul acestui eveniment constă în prezentarea celor mai recente progrese tehnologice privind echipamentele destinate modernizării industriei producătoare de bijuterii. Expoziţia va fi un eveniment de avengură internaţională, estimându-se participarea unui număr de 55 de ţări.

Principalele domenii ale Târgului IGJME 2017 sunt:

  • Maşini şi echipamente pentru producţia de bijuterii
  • Maşini şi echipamente pentru producţia de diamante
  • Maşini pentru producţia de pietre preţioase
  • Echipamente pentru turnare şi turnare electrică
  • Ingrediente pentru rafinarea aliajelor preţioase
  • Unelte şi echipamente
  • Conexe (Ambalare /IT şi Software / Educație)

Vă rugăm să găsiţi anexat “Fişa de prezentare a Expo Signature IIJS 2017 “. Pentru informaţii suplimentare despre eveniment, vă rugăm să-l contactaţi pe dl. Vikrant Pradhan, director adjunct al Expoziţiilor, să ne scrieţi prin e-mail la vikrant@gjepcindia.com sau să accesaţi site-ul www.iijs-signature.org

 

Sursa:

Ambasada Indiei la București

Blvd. Aviatorilor Nr. 46

Sector-1, Bucureşti

Tel – +40-372-1474-30

Site – www.eoiromania.in

E mail -cons.bucharest@mea.gov.in

ac@eoiromania.in

cons@eoiromania.in

Related Posts with Thumbnails