Invitație de presă al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj


 

Invitație de presă al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj 


Ref: Exerciţiu de antrenament pentru situaţii de urgenţă
Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj invită reprezentanţii mass-media să participe joi, 22 octombrie 2015, cu începere de la ora 09.30, în perimetrul aeroportului, zona de operaţiuni aeriene, la un exerciţiu pentru verificarea aplicabilității Planului Operațional pentru Situaţii de Urgenţă generate de producerea unui accident de aviație civilă pe aeroport.

La exerciţiu participă instituţiile cu atribuţii în cazul producerii unui accident de aviaţie civilă pe aeroport.

Exerciţiul de antrenament se va desfăşura în prezenţa reprezentanților Consiliului Judeţean Cluj, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Instituției Prefectului Judeţului Cluj, Autorității Aeronautice Civile Române (AACR), Centrului de Investigații și Analiza pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS), Ministerului Transporturilor și a altor reprezentanți a autorităţilor publice.

Pentru a facilita accesul jurnaliștilor interesați, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, pune la dispoziția jurnaliștilor un micobuz, care va pleca din fața Consiliului Județean Cluj la ora 08.45.

Vă rugăm să confirmați participarea până miercuri, 21 octombrie, ora 12:00, la adresa de e-mail: relatii_publice@airportcluj.ro sau la numărul de telefon: 0749/237.502.

 

 

 

Biroul de presă

Sursa:

AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU CLUJ

BIROU RELAȚII PUBLICE

___________________________________________

 Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397
Tel:+40.264.307.500 Fax:+40.264.416.712
relatii_publice@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro