Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la Adunarea generală a Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” -PROIS-NV- la data de 21.04.2016 – Bistrița

A- A A+

Invitație la Adunarea generală a Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” -PROIS-NV- la data de  21.04.2016 – Bistrița 
Adunarea Generală a Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala”, va avea loc de aceasta data la Bistrița.

Adunarea General este organizata cu generosul sprijin al Centrului Crestin de Reintegrare Sociala „ONISIM”, membru in Consiliul Director al PROIS-NV.

Activitatile vor avea loc in Sala de conferinte a Centrului Crestin de Reintegrare Sociala „ONISIM” , Bistrita, Str. Compozitorilor nr. 6D, in 21 APRILIE 2016, incepand cu ora 11:00.

Pentru participarea la Adunarea Generala sunt asteptati reprezentantii legali ai institutiilor / organizatiilor membre. In cazul in care se doreste participarea altor persoane, acestea trebuie sa prezinte o imputernicire sau procura din partea reprezentantului legal al institutiei / organizatiei. Exceptie fac supleantii deja numiti in Consiliul Director al PROIS-NV.

Conform Art. 22 din Regulamentul de Functionare al PROIS-NV, o persoana reprezentand a organizatie poate avea mandat de reprezentare in Adunarea Generala pentru maximum alte 2 organizatii membre.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca, din pacate, nu se pot rambursa cheltuielile de transport, diurna si, eventual, cazare.

Calendar actiuni premergatoare Adunarii generale:
14 aprilie 2016, ora 13.00: Termen limita pentru confirmarea participarii. Va rugam sa completati formularul de participare – click AICI.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

 

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails