Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la Conferința de lansare a proiectului ACCES-Activități și Competențe pentru Competitivitate Economică și Schimbare

A- A A+

Invitație la Conferința de lansare a proiectului ACCES-Activități și Competențe pentru Competitivitate Economică și Schimbare

SC ROGEPA SRL are plăcerea de a vă invita  la Conferința de lansare a proiectului ACCES- Activități și Competențe pentru Competitivitate Economică și Schimbare.

ACCES-Activități și Competențe pentru Competitivitate Economică și Schimbare este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care își propune să dezvolte capacitatea de adaptare a întreprinderilor și a angajaților din Regiunea Nord-Vest la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv prin organizarea de programe și elaborarea de instrumente pentru a îmbunătăți abilitățile antreprenoriale și manageriale.

Sunteți manager sau antreprenor și vreți ca timpul petrecut de dumneavoastră la muncă să fie cât mai eficient și mai bine organizat?

Vă așteaptă luni,16.07.2018, începând cu ora 13:00, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, Baia Mare, pentru a vă oferi mai multe detalii despre modul în care puteți participa la activitățile noastre gratuite.

Găsiți aici: Invitatie Conferinta +Agenda mai multe informații, precum și programul conform căruia se va desfășura conferința.

 

Sursa:

SC ROGEPA SRL

Sabău Larisa-Georgiana,

Expert informare și publicitate

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails